Gençlik kamplarına kayıtlar sürüyor

Gençlik Merkezi eğitmenleri, Aşağı Demirtaş Konteyner Kentte kalan çocukları ziyaret ederek Gençlik kamplarına kayıt ettirdi

Gençlik kamplarına kayıtlar sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen gençlik kampları başvuruları devam ediyor. Gençlerimizin 05 Mayıs - 7 Temmuz arasında online olarak http://gencibiz.gsb.gov.tr adresi üzerinden yapılacakları kamp başvuruları sonucunda katılmaya hak kazanan gençler gençlik kamplarında çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacaklar.
Elazığ’dan kamplara katılacak gençlerin ulaşımı tamamen modern otobüslerle sağlanacak ve kamp yapacakları yerlerdeki beslenme barınma ve dönüş hizmetlerinin tamamı Gençlik Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak. İlimiz gençleri ve çocuklarının tek kuruşu gitmeden kendilerine bu imkanı sağladığını belirten Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü dolayısıyla tüm çocukların başvuru yapmasını istediklerini belirtti.
Bu kapsamda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi eğitmenleri, Aşağı Demirtaş Konteyner Kentte yaşayan gençleri ve çocukları ziyaret ederek düzenlenen kamplar hakkında bilgilendirme yaptı. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Rize, Kastamonu, Hatay, Trabzon, Mersin, Antalya ve Osmaniye İllerindeki doğa ve deniz kamplarına gönderilecek gençlerin kamp başvuruları sistem üzerinden online olduğu için Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi çalışanları yanlarında getirmiş oldukları leptoplar ile konteyner kentte yaşayan gençlerin ve çocukların kamp başvurularını yapmalarına yardımcı oldu.

“KONTEYNER KENTTE KALAN ÇOCUKLARA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
Konteynerde kalan gençlerin gençlik kamplarına çok daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu belirten Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, "Kamp başvuruları sistem üzerinden online olarak yapılıyor. Bundan dolayı konteyner kentte yaşayan gençlerin başvuru yapamayacaklarını düşündüğümüz için Gençlik Merkezimiz Aşağı Demirtaş Konteyner Kente gidip çocuklarımızı Türkiye’nin belirli bölgelerinde ki kamplara gönderip onların kültürünü tanımalarını, kendilerini yenilemelerini, moral motivasyonlarını arttırmalarını istediğimizden bu başvurulara çok önem veriyoruz." ifadelerine yer verdi.