Genç Seramik Sanatçısı Destek Bekliyor !

Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu Sermin ÇİÇEK,  yapmış olduğu eserleri tanıtmak için  yetkililerden&

Genç Seramik Sanatçısı Destek Bekliyor !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu Sermin ÇİÇEK,  yapmış olduğu eserleri tanıtmak için  yetkililerden  destek bekliyor.  Kendi ürettiği seramik eserleri ilk defa Elazığ’da düzenlenen bir kermesle vatandaşların beğenisine sunma fırsatı yakaladığını ifade eden ÇİÇEK “ Öncelikle düzenledikleri kermeste benimde bir stant açmamı sağlayan  Yücel İlkokulu müdürü Mehmet KÜÇÜK hocama çok teşekkür ediyorum. Eserlerime duyulan ilgi beni şaşırttı. Beklentilerimin çok üzerinde talep oldu. Ürünleri satın almasa bile insanların ortaya çıkardığınız sanat eserini beğenmesi çok keyif ve mutluluk veriyor” dedi.

Seramik mezunu olduğu için kendi mesleğine Elazığ’da devam etmek istediğini ifade eden ÇİÇEK “ Beraber çalıştığım bir atölye var. Orada tamamen tasarıları bana ait olan eserler meydana getiriyorum. 100’ü aşkın üretmiş olduğum eserleri tanıtmak, onları sergilemek için Harput’ta ya da Kültür Park’ta bir stant açmak için destek istiyorum. Ben inanıyorum ki ! Bana verilecek destek ile ilimizde seramik mezunu olup da kendi işlerini yapamayan meslektaşlarıma da bu girişim ilham olacaktır. Vatandaşların gösterdiği talebe  bakarak kendi işlerini yapmak isteyeceklerdir” diye konuştu.