Genç Gazeteciler Geçmişle Buluştu: Harput Basın Müzesi'nde Unutulmaz Anlar!

Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri Harput Basın Müzesi'ni ziyaret ederek geçmişten günümüze unutulmaz anlar yaşadı.

Genç Gazeteciler Geçmişle Buluştu: Harput Basın Müzesi'nde Unutulmaz Anlar!

Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sevil Çakır öncülüğünde Harput Basın Müzesi’ni ziyaret etti. Bu etkinlik, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitimde İyi Örnekler Projesi çerçevesinde gerçekleştirildi. Öğrenciler, bu değerli kültürel mirası yerinde görme fırsatı bulurken, basın tarihine dair önemli bilgiler edindiler.

SEVİL ÇAKIR: ETKİNLİK, ÖĞRENCİLERİMİZİN MEDYA OKURYAZARLIĞINI ARTIRMAK AMACINI TAŞIYOR

“Ziyarette öğrenciler, basının geçmişten günümüze nasıl evrildiğini öğrenerek, gazetecilik mesleğinin önemini kavradılar…”diyen Öğretmen Sevil Çakır, yaptığı açıklamada, “Bu etkinlik, öğrencilerimizin medya okuryazarlığını artırmak amacıyla planlandı. Müze, ilimizin basın tarihine ışık tutuyor ve gençlerimize önemli bir farkındalık sağlıyor.” dedi.

Genç Gazeteciler Geçmişle Buluştu: Harput Basın Müzesi'nde Unutulmaz Anlar!

MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ, BASIN TARİHİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Kendilerine bu imkanı sağlayan Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idarecilerine teşekkür eden Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sevil Çakır ;''Milli eğitim bakanlığının eğitimde iyi örnekler projesi kapsamında Mustafa Kemal ortaokulu yayın ve iletişim kulübü olarak , Harput Basın Müzesi ziyareti ardından öğrencilerimizle öğlen yemeği programını gerçekleştirdik. Bize bu imkanı Sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul idarecilerimize teşekkür ediyoruz, ayrıca ilimize geçmişten günümüze izler taşıyan bu müzeyi kazandıran kişi ve kurumlara okulumuz adına teşekkür ediyoruz. '' dedi.