GELECEĞİN AKILLI TEMİZLİK TEKNOLOJİSİ: SNİPER

Ar-Dez Sniper Bölge Bayii Mustafa Karatepe, tanıtım toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, 'Geleceğin Akıllı Temizlik Teknolojisi' olarak adlandırılan Sniper'in ya

GELECEĞİN AKILLI TEMİZLİK TEKNOLOJİSİ: SNİPER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ar-Dez Sniper Bölge Bayii Mustafa Karatepe, tanıtım toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, ‘Geleceğin Akıllı Temizlik Teknolojisi’ olarak adlandırılan Sniper’in yaşamın her alanında kullanılabileceğini belirtti. Teknoloji çağında her alanda yenilikler yaşanırken, temizlik teknolojilerinde de yeniliklerin mevcut olduğunu, bu yenilikleri Elazığ’a getirmek için yaptıkları çalışmalar sonucunda Sniper ile tanıştıklarını ifade eden Karatepe, “Özellikle kış aylarına girmemizle birlikte salgın hastalıklar baş göstermeye başladı. Sniper’i duyduğumda araştırdım ve kimyasal etkisinin olmadığını, tamamen insan sağlığına yönelik, bakterilere odaklı bir ürün olduğunu gördüm. Sniper yaşamın olduğu her alanda kullanılıyor. Koku giderici ve bakteri yok etme gibi özellikleri bulunuyor. Bizler bu ürünü Elazığ’a ‘Biyodez’ markasıyla getirdik” dedi.

Ar-Dez Sniper Türkiye Distribütörü Sermin Eren de yaptığı sunumda, son yıllarda görülen salgın hastalıkların dünya çapında hızla yayıldığına dikkat çekti. Yaşam alanlarında uygun ve düzenli dezenfeksiyon ile hastalık ve bulaşma riskini en aza indirgemek için kaliteli ve sağlıklı hava ortamı yaratmanın zorunluluk haline geldiğini kaydeden Eren, “Temiz olabiliriz ama hijyen miyiz? Zehirli kimyasal içeren temizlik maddeleri ile bulunduğumuz ortamı temizlemek veya ellerimizi yıkamak mikropsuz bir hava sahası için yeterli mi ya da şu ana kadar yeterli oldu mu? Temizlik yapmakla, ellerimizi yıkamakla veya maske ve eldiven kullanmakla yıllardır ne kadar korunabildik? Geleneksel, yıllardır bildiğimiz dezenfektanlar, çok akıllı ve sürekli mutasyona uğrayan zararlı mikroorganizmalara karşı ne kadar etkili olmaktadır? Bu durum, yeni nesil dezenfektan üretimi için, dezenfektan üretim sektörünü harekete geçirmiştir” diye konuştu.

Toplantıda slayt sunumu eşliğinde katılımcılara Sniper’in teknik özellikleri anlatıldı.