Galatasaray'ın Young Boys Maçları TRT1'de Yayınlanacak

Galatasaray ile İsviçre temsilcisi Young Boys arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarının yayıncısı belli oldu. Maçlar, TRT1 ve Tabii üzerinden yayınlanacak. İlk maç 21 Ağustos'ta İsviçre'de, rövanş maçı ise 27 Ağustos'ta Galatasaray'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Galatasaray- Young Boys arasında oynanacak maçlar TRT1 ve Tabii üzerinden yayınlanacak. Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarının yayıncısı belli oldu. MAÇLAR TRT 1'DE Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys ile eşleşen Galatasaray'ın iç ve dış saha maçları TRT1 ve Tabii üzerinden yayınlanacak. KARŞILAŞMALAR NE ZAMAN? Sarı-Kırmızılılar ilk maçı 21 Ağustos'ta İsviçre'de oynayacak. Rövanş maçında ise Galatasaray, 27 Ağustos'ta Young Boys'u konuk edecek.

Galatasaray'ın Young Boys Maçları TRT1'de Yayınlanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray- Young Boys arasında oynanacak maçlar TRT1 ve Tabii üzerinden yayınlanacak. Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarının yayıncısı belli oldu.

MAÇLAR TRT 1'DE

Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys ile eşleşen Galatasaray'ın iç ve dış saha maçları TRT1 ve Tabii üzerinden yayınlanacak.

KARŞILAŞMALAR NE ZAMAN?

Sarı-Kırmızılılar ilk maçı 21 Ağustos'ta İsviçre'de oynayacak. Rövanş maçında ise Galatasaray, 27 Ağustos'ta Young Boys'u konuk edecek.