Gakgoş'un Pazarspor sınavı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 31. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Pazarspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek

Gakgoş'un Pazarspor sınavı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 31. Haftası’nda Pazarspor’a konuk olacak. Ligde galibiyet hasretini bir türlü dindiremeyen ve 10 haftadır 3 puan alamayan temsilcimiz, Pazarspor karşısına mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak. Son çalışmayı Rize’de gerçekleştirecek ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek olan Bordo-Beyazlı ekibimizde Yiğitcan Erdoğan ve Hebat Alan harici eksik ya da cezalı oyuncu yok. Rakibiyle tarihinde ilk kez bu sezon karşılaşan Elazığspor, ligin ilk yarısında evinde 3-0’lık ağır bir yenilgi almıştı.
Teknik Direktör Cafer Aydın’ın sahaya; Ali, Eren, Muhammed Düzgüner, Ömer Faruk, Hasan, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Muhammed Umut, Cengizhan, İzzet ve Görkem (Muhammed İldiz) onbirini sürmesi bekleniyor.
TY Elazığspor bu maç öncesi 23 puanla 19. Sırada yer alırken, Pazarspor 38 puanla 13. durumda.
1 Nisan Perşembe günü saat 15.00'te Pazar İlçe Stadı'nda oynanacak maçı Sakarya Bölgesi'nden Levent Gümüşdere yönetecek.