Gakgoş'un maçı Pazar

TFF 3. Lig 1. Grup'un 3. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Artvin Hopaspor karşısına ilk puanlarını almak için çıkacak

Gakgoş'un maçı Pazar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 3. Haftası’nda Artvin Hopaspor’la karşılaşacak. Zorlu maçın son çalılşmasını yarın kulüp tesislerinde gerçekleştirecek olan temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Sezona 2’de 0’la kötü bir başlangıç yapan Bordo-Beyazlılar’da hedef sezonun ilk puanlarını taraftarları önünde almak. Kart cezalısı Okan Aytekin haricinde Elazığspor’da eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.
Elazığspor’un, Artvin Hopaspor’la oynayacağı maçı Hatay Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Deniz Kükrek yönetecek. Hakem Kükrek'in yardımcılıklarını Gaziantep C Klasman Yardımcı Hakemleri'nden Halil Tolgahan Demir ve Selçuk Kaplan yapacak. Mücadelede 4. hakem olarak ise Mersin Bölgesel Lig Hakemi Hasan Can Tamtekin görevlendirildi.
19 Eylül Pazar günü saat 15.00'te başlayacak olan maça Doğukent Stadyumu ev sahipliği yapacak. Müsabakanın biletleri cumartesi günü Elazığspor Store’den, maç günü ise hem Elazığspor Store’den hem de Doğukent Stadı’ndan 10 TL karşılığında temin edilebicek.