Gakgoş'un bileği bükülmez!

TFF 1

Gakgoş'un bileği bükülmez!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 1. Lig'in 6. Haftası'nda Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, zorlu deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı. Saat 19.00'da İzmir Yeni Bornova Stadyumu'nda oynanan ve Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen'in yönettiği maça temsilcimiz; Serdar Kulbilge, Ali Fırat, Mehmet Yiğit, Murat Kalkan, Onur, Murat Kayalı, Çağrı, Traore, Hakan, Tom ve Ömer Yıldız onbiriyle başladı.

ELAZIĞSPOR'UN GOLÜNE OFSAYT ENGELİ!
6.500 seyirci kapasiteli Yeni Bornova Stadyumu'nda oynanan ilk resmi maç, beklenildiği gibi hızlı başladı. Rakip yarı sahada 10. dakikada kazanılan serbest vuruşu Murat Kalkan kafayla filelere gönderirken, gol ofsayt nedeniyle değer kazanmadı. 11. dakikada Göztepe eski Elazığsporlu Halil Akbunar ile üstünlüğü yakaladı. Bu gole cevap ise 4 dakika sonra Murat Kayalı'dan geldi. Hakan Bilgiç'in mükemmel çalımları sonucu topla ceza sahası dışında bulunan Murat, sert ve düzgün bir vuruşla ağlara göndererek skora denge getirdi. Kalan dakikalarda her iki takım da gol yollarında etkisiz kalınca ilk 45 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

ÇİRKEFLİK ETTİ, TRİBÜNE GÖNDERİLDİ!
İkinci yarıya her iki takım da kontrollü başladı. Seyircisinin de desteğiyle oyuna ağırlığını koyan Göztepe, Elazığspor savunmasına zaman zaman sıkıntılar yaratsa da, fazla etkili olamadı. Temsilcimiz Elazığspor ise kontra ataklarla gol bulmaya çalışırken, özellikle Ömer'in ciddi bir pozisyondan faydalanamaması galibiyetin kaçmasına neden oldu. Maçın son dakikalarında Ömer'in yerde kaldığı pozisyonun akabinde karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen'e sözlü telkinde bulunan Elazığspor'un eski teknik direktörü Göztepe'nin çiçeği burnunda çalıştırıcısı Okan Buruk, tribüne gönderildi. 5 dakika uzatılmasına rağmen +7 oynanan maçta başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 berabere sonuçlandı. Puanını 7'ye yükselten bordo-beyazlı ekibimiz, TFF 1. Lig'in 7. haftasında Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.