Gakgoş evinde var, dışarıda yok!

Elazığspor TFF 3. Lig 1. Grup'ta geride kalan 10 hafta sonunda çıktığı 5 iç saha maçında 10 puan toplarken, deplasmanda sadece 1 puan buldu

Gakgoş evinde var, dışarıda yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’ta geride kalan 10 hafta sonunda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 11 puanla 13. sırada yer aldı. Temsilcimiz topladığı 11 puanın 10’unu iç sahadan, 1’ini ise dışarıdan çıkarttı.
İç sahada geride kalan 10 haftada 5 maça çıkan Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maçın 3’ünü kazandı, 1’inde berabere kaldı ve 1’inde mağlup oldu.
İç saha karnesi oldukça parlak olan Bordo-Beyazlılar, 10 puanla bu tabloda 4. sırada. İç saha maçlarında elde edilen sonuçlara göre Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor puantajda 13 puanla 1. basamakta.

DIŞ SAHA KARNESİ KÖTÜ!
Elazığspor, iç sahadaki başarısının tam tersi sonuçları dış sahadan aldı. Dış sahadan sadece 1 beraberlik alabilen temsilcimiz, 4 maçtan mağlubiyetle ayrıldı ve hiç galibiyet elde edemedi. Dış saha sonuçlarına göre 18 takım arasında 17. sırayı alan temsilcimiz, bu tabloya göre sonunculuğu 1’er puanla Sancaktepe FK ve Kahta 02 Spor’la paylaştı.