Gakgoş 6 golle 3. Tur'da!

    Ziraat Türkiye Kupası'na 2

Gakgoş 6 golle 3. Tur'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

    Ziraat Türkiye Kupası'na 2. Tur’dan katılan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, dün kendi sahasında karşılaştığı Bölgesel Amatör Lig 7.Grup takımlarından Sarayönü Belediyespor’u 3-1 geriye düştüğü maçta 6-4 yendi 3. Tur’a çıktı. Dün saat 16.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve Balıkesir B Klasman Hakemi Seser Tuna’nın düdük çaldığı karşılaşmaya temsilcimiz; Mirsat, Mesut, Ömer Yıldız, Ali Fırat Okur, Murat Kayalı, Hakan Esa, Lamjed, Çağrı Ortakaya, Murat Kalkan, Ömer Kara ve Görkem Yağcı onbiriyle çıktı.

İLK YARI BÜYÜK ŞOK!
Sarayönü Belediyespor karşısına TFF 1. Lig’in son 4 haftasında sahaya sürdüğü kadrodan birçok değişiklikle başlayan temsilcimiz Elazığspor BAL Ligi ekibi karşısında 5. Dakika’da Ömer Yıldız’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen, ilk yarım saat içinde büyük şok yaşadı. 18. ve 29. Dakika’da Umutcan 25.Dakika’da Okan attığı gollerle 3-1’lik skorla yenik duruma düşen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, 44. dakikada Lamjed, 45. Dakikada Murat Kayalı’nın goleriyle soyunma odasına beraberlikle gitmeyi başardı.

ÖMER “YILDIZ’INI” PARLATTI!
2.Yarı’ya iyi başlayan konuk ekip Sarayönü Belediyespor 52. Dakika’da Fatih’in kaydettiği golle yeniden öne geçerken Temsilcimiz Elazığspor’da 58. Dakika’da Ali Fuat Okur attığı golle skora yeniden denge getirdi. 73. Dakika’da sahneye çıkan Ömer YILDIZ attığı golle Temsilcimiz Elazığspor’u yeniden öne geçirdi. 86. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ömer, kendisinin 3., takımın 6. golünü Sarayönü Belediyespor filelerine gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayan taraf oldu. (Spor Merkezi)

***************************************************************************************************************************

“Kupa Elazığspor’u düşündürüyor!”

Bordo-Beyazlı Temsilcimizde maç sonu buruk bir sevinç vardı. Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu’nun PFDK’ya sevk edilmesi nedeniyle basın toplantısında yardımcı antrenör Namet Ateş açıklamalarda bulundu. Kısıtlı kadroyla hem ligi hem de kupayı sürdürmelerinin sıkıntı yaratacağını dile getiren Ateş, Türkiye kupası maçlarının kendilerini düşündürdüğünü dile getirdi. Yardımcı Antrenör Namet Ateş’in maç sonu değerlendirmeleri şöyle;
“GALİP GELSENİZ BİR DERT, GELMESENİZ BİR DERT”
“Kupa maçları çok farklı. Özellikle alt liglerden bir takım geldiğinde bu motivasyonu sağlamak çok çok zor. İstediğiniz zaman bütün hafta boyunca hazırlayın, soyunma odasında istediğiniz kadar şey söyleyin. Bu takımda örneklerini net bir şekilde söyleyin. Galip gelseniz bir dert, gelmeseniz bir dert. 15-16 oyuncuyla lige devam ediyoruz. Bu kısıtlı kadroda hem kupayı hem kadroyu sürdürmemiz çok çok zor. Ama bir şekilde çıkıp oynamalısınız. Altyapıdan oyuncu alıyoruz onları oynatalım diyoruz ama bir anda skor terse döndüğü zaman tepkiler gelmeye başlıyor. Amatör bir takımla oynuyorsunuz ve kazanmanız lazım. Bu turdan sonra bir tur daha var ondan sonra gruplara kalacaksınız ve minimum 6 maç oynamak zorunda kalacaksınız hem de devre arası oynamak zorunda kalacaksınız. Takımı dinlendirebilme şansınız kalmayacak. O yüzden kupa Elazığspor’u düşündürüyor. Burada galip geldiğin için sevinemiyorsun çünkü bir maça daha çıkacaksın. Ne olursa olsun taraftar galibiyet istiyor. Taraftarımız sabırlı olsun biz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 6-7. Haftadan sonra takımlar çok karışacak, dik duran takımlar kazanacak. Taraftarlar 10 tane gol izledi, biz buradan mutlu ayrılıyoruz.”

“HER MAÇ ÇOK ZOR”
“Giresun maçı hazırlıklarına başladık, kadroda olmayan oyuncular Giresun maçında sahada olacak. Giresun takımını izlettikte. Biz Eskişehir maçındaki ilk 20 dakikadaki oyunumuzu sürdürdüğümüz zaman rakibin bir önemi yok. Her maç çok zor. Oyunumuz iyi ama skora yansıtamıyoruz. Kaybettiğimiz 3 maçı da alabilirdik o yüzden oyunumuzu iyileştiriyoruz bu da bizi hedefe götürecektir.”