Gakgolar 3 puan için Erbaspor'a konuk oluyor

Elazığspor, ligin 9. haftasında Erbaspor'a konuk olacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor

Gakgolar 3 puan için Erbaspor'a konuk oluyor

TFF 2.lig’in 9. Haftasında deplasman oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Bülent Yenihayat ve oyuncular açıklamalarda bulundu.

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Erbaspor’un henüz iç sahada galibiyetinin olmadığını ve kendilerinin geçen hafta aldıkları 5-0 lık galibiyetin moraliyle ayağa kalktıklarını belirterek: “. Yani burada eğer yukarıya tutunacaksak hedef doğrultusunda bu tarz maçları kazanmamız gerekiyor. Hazırlanıyoruz, hazırlandığımızı düşünüyoruz. Bugün de yine taktik antrenmanımız var. Onu tamamlayıp yarın yola çıkacağız. Cumartesi maç oradan kazanarak tekrardan kazanma alışkanlığını elde etmemiz gerekiyor ki dediğim gibi içeride dışarıda fark etmiyor. Kazanarak devam etmememiz gerekiyor.”dedi

Gakgolar 3 puan için Erbaspor'a konuk oluyorMAĞLUBİYETLERİN ARDINDAN ÇABUK TOPARLANDIK

Elazığspor kalecisi İsmet Yumakoğulları, iki haftalık bir kötü süreçten geçtiklerini fakat deneyimleriyle ile çabuk bir reaksiyon göstererek toparlındıklarını açıklayan Yumakoğulları: “İyi bir maç geçirdik. Dilerim bundan sonra aynı ritimle devam edip, hedeften kopmadan üst sıralardan kopmadan devam edebiliriz. Yapabileceğimizi biliyoruz. O potansiyelimiz var. Yapacağımıza da inancımız tam.”diyerek sözlerini noktaladı.

Gakgolar 3 puan için Erbaspor'a konuk oluyorHER TAKIM ÜÇ PUANA ADAY

Elazığspor Futbolcusu Burhan Arman, öNceki maçı kazanarak moral bulduklarını ve bu maçıda kazanmak istediklerini söyleyen Arman :“Geçtiğimiz hafta sonu yine dediğim gibi büyük bir moral kazandık. Gayet iyi bir tempoda çalışmaya devam ediyoruz. Zorlu bir maça gidiyoruz. Bu ligde kolay bir maç yok. Her maç çok zorlu, her takım üç puana aday. Dediğim gibi zor bir maç olacak ama üstesinden gelip üç puan alacağımıza eminiz.” Diye konuştu.

Gakgolar 3 puan için Erbaspor'a konuk oluyorELAZIĞSPOR’U DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GÖRECEKLER

Elazığspor Futbolcusu Muhammet Arslantaş, maça iyi hazırlandıklarını ve galibiyet için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını belirten Arslantaş “Maç hızlıklar gayet güzel gidiyor. Geçen haftada sonra yine hız kesmeden devam ediyoruz. Gayet güzel bir çalışmamız var. Erbaspor’a da ona göre güzel hazırlanıyoruz inşallah. Erba maçında da Arnavutköy maçında olduğu gibi hazırlanıyor Zaten ona göre çalışmalar yapıyoruz. Maçında da üç puanı alıp döneceğiz. Seri devam ettireceğiz. Kaybetmiş bir şeyimiz yok. Tekrardan başladık. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Daha güçlü bir şekilde daha güçlü bir spor görecekler. İnşallah dediğim gibi maçında da üç puan alıp dönmeyi düşünüyoruz. Analizimizi yaptık, iyi çalışıyoruz. Hocamızın söylediklerini yapmaya çalışıyoruz. Her maçta zaten genelde top, topa sahip olan takım biz oluyoruz. Hücum yapan biz oluyoruz. Hocamızın direkt doğrultusunda iyi oynuyoruz. Kazanmaya gideceğiz.” Diyerek sözlerini noktaladı.