Gakgo'ya, İstanbulspor'dan Kanat

Play-Off Finalinde Elazığspor'un sağ kanadını yıpratan genç forvet ve kanat oyuncusu Elazığspor'a çok yakın…

Gakgo'ya, İstanbulspor'dan Kanat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, geçen sezon 52 Orduspor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İstanbulspor’da bulunan Yusuf Mert Tunç’la prensip anlaşmasına vardı…

17 Temmuz’da 1.Etap Kampı’na transferlerini % 80’ini yetiştirmeyi planlayan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi geçen sezon Play-Off finalinde 52 Orduspor Formasıyla Elazığspor’a karşı oynayan Yusuf Mert Tunç’la anlaştı. Futbolcuyu ikna eden ancak İstanbulspor kulübüyle görüşmelerin devam ettiği Yusuf Mert Tunç yeni sezonda Elazığspor Forması giyecek gibi gözüküyor. Yusuf Mert 52 Orduspor’la oynana play-off final maçında gösterdiği performansla Elazığspor’un ve Bordo-Beyazlı Taraftarların gözüne girmeyi başarmıştı.

FİNALLERİN KAYBEDEN ADAMI

TFF 3.Lig ekibi 52 Orduspor Futbol Kulübü’nün iki sezondur kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Mert Tunç bu sezon yine Play-Off finaline yükselen takımın hücum hattında önemli katkılar verdi ama finalde kaybeden taraf olmaktan kaçamadı. 2022-2023 Futbol Sezonunda  52 Orduspor Futbol Kulübü formasıyla Ankara’da Belediye Derincespor’a kaybeden Yusuf Mert Tunç, bu sezon ise İstanbul’da Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’a kaybetti.

31 MAÇTA 3 GOL 4 ASİST

Kariyerinde Fenerbahçe’de de forma giyen 2000 doğumlu hücum oyuncusu Yusuf Mert Tunç, Geçen sezon 52 Orduspor formasıyla 31 maçta forma giyerken 3 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. 52 Orduspor Futbol Kulübü’ne geçici olarak gelen 2000 doğumlu hücum oyuncusu, 2022-2023 sezonunda ise 24 karşılaşmada attığı 2 gol ve 4 asist ile sezonu tamamlamıştı. Yusuf Mert Tunç’un 52 Orduspor Futbol Kulübü ile kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erdi ve İstanbulspor’a geri döndü.