Fırat Üniversitesi'nin Tanıtım Videosu Şimdiden Büyük Beğeni Topladı

Elazığ'ın en köklü kurumu, bünyesindeki binlerce öğrenci ve hem akademik hem de idari kadrosuyla ilimiz ekonomisinin önemli kilit taşlarından olan, şehrimizin Türkiye ve dünyaya açılan kapısı olma özelliğiyle tanıtımımızda büyük bir rol üstlenen Fırat Üniversitesi'nin bu yılki tanıtım videosu tek kelimeyle 'muhteşem' dedirtti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fırat Üniversitesi'nin Tanıtım Videosu Şimdiden Büyük Beğeni Topladı

Son birkaç yılda sıralamaları alt üst eden, marka değerini zirvelere çıkaran ve araştırma üniversiteleri arasına adını yazdırmakla kalmayıp buradaki sıralamasını da her geçen gün artıran Fırat Üniversitesi için harika bir tanıtım videosu hazırlandı.

Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih döneminde öğrencilerin tercih listelerine yazacakları üniversiteleri tanımak kadar o üniversitenin bulunduğu şehir de çok büyük önem taşıyor. Bu önemli kriterin de göz ardı edilmeden hazırlandığı tanıtım videosunda aynı zamanda Elazığ musikisine de yer verildi.

Hem yurt dışı hem de il dışından binlerce kişinin izleyeceği bu videoyla bir kez daha hem Elazığ hem de köklü kurumumuz Fırat’ın tanıtımı yapılmış olacak.