FIRAT, GÜR AKIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Fırat Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, geçtiğimiz haftalarda görevine başlamış ve bununla birlikte kadrosunu da oluşturma yönünde önemli adımlar atmıştı.

FIRAT, GÜR AKIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve başladığı ilk gün, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilal Üstündağ’ı rektör yardımcılığını atayan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kendisiyle birlikte ve aynı hedefe koşma heyecanını yaşayacak iki yardımcısını daha belirledi ve atamalarını gerçekleştirmiş oldu. 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’ı ve Fırat Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Soner Özgen’i rektör yardımcısı olarak atadı.

Her ikisi de bilimin ışığında ve rehberliğinde yürüyen, inovatif fikirleri ile yıllardan beri durağan yapısıyla gelişme sıralamasında oldukça gerilerde kalan Fırat Üniversitesi’nin bir üst lige çıkması için gayret ve efor sarf edecek  tek dertleri ve gayeleri üniversite olacak genç rektör yardımcılarımız olan profesörlerimizi Hakimiyet Gazetesi olarak bizler de tebrik ediyoruz.