Fırat Gazetesi, 39'uncu Yaşını Kutluyor

Yayım hayatına 4 Ağustos 1986 yılında merhaba diyen Fırat Gazetesi, 39'uncu yaşını kutluyor. Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem, 39'uncu yıllarına özel açıklamalarda bulundu.

Fırat Gazetesi, 39'uncu Yaşını Kutluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

39 yıl boyunca aralıksız yayım hayatına devam eden Fırat Gazetesi, tarafsız, ilkeli yayım hayatının vermiş olduğu güç ve gurur ile yeni yaşına merhaba demenin mutluluğunu yaşıyor. Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem, yıldönümüne binaen özel açıklamalarda bulundu. Erdem; 38 yılı geride bırakarak; 39’uncu yaşımıza merhaba demenin mutluluğu içerisindeyiz. Elazığ’ın yereldeki ve ulusaldaki sesi olan Fırat Gazetesi, yayım hayatına başladığı ilk günden itibaren; doğru ve güvenilir habercilik ilkesinden vazgeçmeden, gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil ediyor. Elazığ’ın sorunlarını yerelin ötesine taşıyarak ulusal basında Elazığ’ın sesi olmaya devam ediyor. İlkesinden ödün vermeden, ilk günkü heyecanla yayım hayatına devam eden Fırat Gazetesi, Elazığ’ın sesi olmanın haklı gururunu yaşıyor” dedi.

ERDEM: GAZETEMİZİN BU GÜNLERE ÇİZGİSİNİ BOZMADAN GELMESİ GURUR VERİCİ

İlk senemizde olduğu gibi şu anda da aynı duygu ve heyecanı yaşadıklarını ifade eden Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem; “Muhabirlikten gelen birisi olarak şu anda da basın hayatı içerisinde olmak ayrı bir mutluluk ve gurur veriyor. İşimizi seviyoruz. Çalışan arkadaşlarımızla hep birlikte her gün taze bir başlangıç yaparak; üreten, çalışan, belgeler doğrultusunda haberlerini okuyucuyla buluşturan doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla hareket ediyoruz. 4 Ağustos 1986 yılında yayım hayatına merhaba diyen gazetemizin bu günlere çizgisini bozmadan gelmesi gurur verici. Her gün bizim için yeni bir gün. Burası bizim başarmamızın bir noktası diye düşünüyorum. Fırat Gazetesi bir okul gibidir. Gazeteciliği seven, öğrenmek isteyen, eğitimli, donanımlı birçok çalışan ile güzel bir çalışma ortamı oluşturduk. Başarılı bir ekip, ilkelerinden vazgeçmeyen kırmızı çizgileri olan Fırat Gazetesi, geçmiş başarılarını gölgede bırakacak yeni başarılara imza atıyor” dedi.

ERDEM: FIRAT GAZETESİ, ELAZIĞ’IN SORUNLARINI SADECE YERELDE DEĞİL, ULUSALDA DA GÜNDEME GETİREN KÖKLÜ BİR GAZETEDİR

Bugünlere gelirken daima; halkın gözü, kulağı ve dili olmaya gayret ettiklerini vurgulayan Erdem; “Okurlarımızın, halkımızın menfaatleri doğrultusunda haberler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Gazeteciliğin verdiği görev ve yüklediği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmenin mücadelesini her zaman vermeye hazırız. Fırat Gazetesi, Elazığ’ın sorunlarını sadece yerelde değil ulusalda da gündeme getiren köklü bir gazetedir. Elazığ’ın menfaatini öne çıkaran bir gazetecilik anlayışı ile sorunlara farklı bir bakış açısı getirmeye devam edip, problemlere dikkat çekerek, yaptığımız haber ve yorumlar ile birçok hususta takdir topladık. Vatandaşın yaşadığı problemleri dile getirirken, yapıcı olan, sorunları çözüme kavuşturan gazete olduğumuz için son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

ERDEM: ELAZIĞ’IN GÜÇLÜ SESİ OLMAKTAN VAZGEÇMİYORUZ

Temel yapı taşımız olan demokrasimizden ödün vermeden, Elazığ’ın ve Elazığlı vatandaşlarımızın menfaatlerini muhafaza etmek, haklı olanı savunmak adına çalışmalarımız güçlü bir şekilde devam ediyor ifadelerini kullanan Erdem; “39’uncu yılımıza merhaba derken, güçlü kadromuzla hiçbir şekilde yayım ilkemizden taviz vermeden, doğruyu savunmaya, şehrin menfaatlerini en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz. Birlikte yol yürüdüğümüz çalışma arkadaşlarımız ile güzel işlere imza atarak Elazığ’ın güçlü sesi olmaktan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

ERDEM: UNUTMAYALIM Kİ MESLEĞİMİZ MEŞAKKATLİ BİR İŞTİR

Sözlerine devam eden Erdem, “Günümüzde her şey değişiyor. Biz bu değişimi iyi anlamaya çalışmalıyız. Biz de gazetecilik anlayışımızı değişen şartlara ve teknolojiye uygun olarak yeniliyoruz. Bugüne kadar objektif kalmaya ve herkesi anlamaya gayret gösterdik. Unutmayalım ki mesleğimiz meşakkatli bir iştir. Ancak layıkıyla yapılırsa dünyanın en şerefli mesleğidir. Fırat Gazetesi’nin bu günlere gelmesine emek ve gönül verenlere; okuyucularımıza en kalbi duygularımı ifade etmek isterim. Gazetemizin 39’uncu yaşını kutluyor, gururla başarılı nice yıllarımızın olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.