Fırat, Değer Üretmeye Devam Ediyor

Fırat Üniversitesi son yıllarda birçok alanda önemli başarılara imza atmakla kalmıyor hem ülkemizde hem de dünya genelinde önemli ödüllere layık görülüyor.

Fırat, Değer Üretmeye Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitemiz, geçmişten bugüne 43 bin öğrencisi ile başta eğitim olmak üzere birçok alanda Elazığ’a önemli kazanımlar sunuyor.

Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın rektörlüğü dönemiyle başlayan her alanda yükseliş, yatırımlar olarak da kendini gösteriyor.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, Fırat’ın şehri gururlandıran istikrarlı ve hızlı yükselişini, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nünde ağırladığı saygın gazetecilerle bir kez daha paylaştı.

Gazeteciler Cemiyet Başkanları, TV, gazete ve haber sitelerinin temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği değerlendirme toplantısı oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Göktaş,  birçok saygın araştırma kuruluşunun açıkladığı sıralamalarda ülkede ilk 10’a girdiklerini, bu özelliği ile ODTÜ ve Boğaziçi gibi üniversitelerle yarıştığını rakamlarla paylaştı.

Görev süresi içerisinde Elazığ’a 12 Milyar TL’lik yatırım kazandırdıklarını söyleyen Prof. Dr. Göktaş, 800 yataklı yeni üniversite hastanesinin ihalesinin mayıs ayı içerisinde yapılacağı müjdesini de kamuoyuyla paylaştı.

Fırat Üniversitesi’nin sosyal ve kültürel faaliyetlerle de önemli bir noktada olduğunu ve bu sebeple öğrencilerin tercihlerine etki ettiğine vurgu yapan Rektör Prof. Göktaş’ın toplantısına medyamızın yoğun ilgisi de gösteriyor ki üniversite birçok alanda ilimize değer üreten ve attıkları her adımı merakla takip edilen bir kurum olmuş ve bunu başarmış durumda.

Fırat Üniversitesinin başarılarıyla gündem olmasını sağlayan ve şehir halkının ve akademik camianın beklentilerine cevap verecek bir konuma yükselmesinde emeği olan Rektör Prof.Dr. Göktaş ve ekibine bizler de şehir adına teşekkür ediyoruz.