Fırat, Başarıya Doymuyor 

Fırat Üniversitesinin (FÜ) uluslararası görünürlüğünü artıracak önemli bir başarıya daha imza atıldı. FÜ Dış İlişkiler Biriminin yoğun çalışmaları sonucunda hazırlanan üç farklı 'Jean Monnet Module' projesi, Brüksel'de bulunan merkezi ajans tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Fırat, Başarıya Doymuyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Işıl Şahin Gülter, Öğr. Gör. Dr. Ceyda Akıllı ve Arş. Gör. Dr. Ahmet Melih Aşan tarafından Erasmus+Yükseköğretim Alanı Merkezi Projeleri kapsamında hazırlanan üç farklı ‘Jean Monnet Module’ projesi Brüksel’de bulunan merkezi ajans tarafından desteklenme başarısını yakaladı. 

Bu projeler çerçevesinde Fırat Üniversitesinde 'Avrupa Birliği Çevre Politikaları', 'Avrupa Eğitim Alanı' ve 'Avrupa Birliği Politikaları ve Öncelikleri' alanlarında Jean Monnet Module dersleri açılacak.

Avrupa Birliği eğitim standartları çerçevesinde yürütülecek olan Jean Monnet Module projeleri, Fırat Üniversitesinin uluslararası görünürlüğünü ve itibarını da artıracak.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile büyük bir çıkış yakalayan ve ülkemizin gururu olmayan devam eden üniversitemizin bu başarıları bizleri de göğsünü kabartıyor. Geçmişte başarıları değil de torpiller ile gündeme gelen ve akademik başarıları çok az olan üniversitenin nerden nereye geldiğini görünce,”Elazığlı Rektör İstiyoruz” tartışmaları ile boşuna vakit kaybetmiş Elazığ. 

Tebrik ediyoruz hocalarımızı ve üniversitemizi. Başarılarınız daim olsun.