Final'den Çaydaçıra Mahallesine dev yatırım

Kurs Merkezi 1980 yılında Elazığ'da kurulan Final Eğitim Kurumları 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına kadar olan süreçte 3 ülkede 1 üniversite 218 özel okul ve 338 kurs merkezi ile 4.5 milyon öğrenciye hizmet veren kurum Çaydaçıra Mahallesine yaptığı modern kurs merkeziyle orta öğretim ve lise öğrencilerine hizmet vermeye başladı.

Final'den Çaydaçıra Mahallesine dev yatırım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da Çaydaçıra Mahallesinde açılan Final Kurs Merkezi modern fiziki yapısı ve alanında deneyimli kadrosu ile Elazığ’da ki hizmet ağını genişletti. Final Eğitim Kurumları Elazığ Çaydaçıra Mahallesine yaptığı bu yatırım ile 40 kişiye istihdam sağlıyor.

Elazığ Hakimiyet Gazetesini ziyaret eden  Çayda Çıra Final Kurs Merkezi Kurumsal İletişim Direktörü Nurdan Yüce yaptığı açıklamada,“Tüm gruplarda öğrencilere hizmet verecek olan merkezimizde anlık online yoklama sistemi, kontrollü birebir rehberlik servisi, Genel ve özel deneme sınavları, Vip kütüphane sistemi, LGS ve TYT öğrencilerine ayrı katlarda eğitim hizmeti sunacağız. Alanında uzman ve aynı zamanda Final Dergisi yazarlarından oluşan deneyimli öğretmen kadromuz ile disiplinli bir çalışma sistemi ile öğrencilerimiz girecekleri sınavlara disiplinli çalışma prensibi ile hazırlanacak. Merkezimize kayıt yaptıracak olan her öğrenciye Final yayınları dergileri ücretsiz olarak verilecek. Her semte bir kurs merkezi sloganı ile yola çıkan Final Eğitim Kurumları olarak Elazığ’a hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.