FHGC'ye Ziyaretler Sürüyor

Tamer ÖREN - Semih ERDEM başkanlığında yeni bir yönetim oluşturan FHGC'ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

FHGC'ye Ziyaretler Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30. yılında  yeni bir oluşuma giren Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin en son ziyaretçileri  Hazarsam Başkanı  Bilal ÇOBAN ve  ELEP dönem sözcüsü  Asilhan ARSLAN oldu.  Yeni yönetimin  Elazığ medyasının duayenlerinden oluştuğunu ifade eden  ELEP dönem sözcüsü işadamı Asilhan ARSLAN “ Biz biliyoruz ki bu ekip memleketin gelişimi, kalkınması için güzel hizmetler verecek, katkılar sağlayacaklardır. Olaylara objektif yaklaşacaklardır. Bizim bu konuda en ufak bir tereddüdümüz yok. Bu güzide topluluğun yönetiminin sonuna kadar yanında olacağımızı şehrin dinamikleri ve çözüm önerileri adına birlikte fikir üreteceğimize inanıyoruz.  Umuyoruz ki memleketimiz el birliği ile çok daha güzel günlere gelecektir” dedi.

Basının gücünü kimse hafife almamalı

Sözlerine  ETSO Başkan adaylığı dolayısıyla Asilhan ARSLAN’a başarı dilekleriyle başlayan FHGC Başkanı Semih ERDEM “ Biz basın mensuplarının haklarını gözetlemek gibi bir göreve talip olduk. Basın mensupları kamuoyunun gözü, kulağı, dili ve vicdanıdır.  Üyelerimizin son derece hassas bir görev yaptığını  biliyoruz.  Biz bunları konuşurken  bu şehirde söz sahibi olan paydaşlarımızın da bizi desteklemesini bekliyoruz.  Bizler söylem seçkinleri ve söylem düşkünleri arasında bir köprü görevi görüyoruz. Bu nedenle şehrin dinamikleri adına sık sık bir araya gelmeli ve ortak paydamızın Elazığ olduğunu unutmadan hareket etmeliyiz. İşin özü basının gücünü kimse hafife almamalı ” diye konuştu.

FHGC’nin ikinci konuğu  Hazarsam Başkanı Bilal ÇOBAN oldu.    Yeni yönetimi tebrik edip başarı dileklerini sunan  ÇOBAN “ İnşallah doğru işler yapacaksınız.  Haber değeri olan haberleri ön plana çıkarır haber değeri taşımayanları da bir elekten geçirirsiniz. Çünkü; bu elek maalesef çok genişledi. Bu eleği gözden geçirmeniz tek temennimdir. Başarılar diliyorum” diye kaydetti.