Ferasetsizlik Erdoğan'dan döndü

Bakanlar, Ak Partili kurmaylar ve yasa hazırlayıcılarının halktan kopuk olduklarını devamlı yazıyor ve Hakimiyet olarak da uyarıyoruz.

Ferasetsizlik Erdoğan'dan döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

En son Savunma Sanayi için fon oluşturmak üzere limiti 100 bin lira üzeri kredi kartlarından 750 liralık katkı payı alınması ile ilgili tasarıyı hazırlayan siyasiler ile bürokratlara seslenmiş ve bu konuda halkın sırtına yüklenmek yerine, ülkenin maden kaynaklarını sömüren, geçiş ve hasta garantisi ile bütçenin en büyük payını hortumlayan şirketlerden katkı alınmasını önermiş ve bunun yanlış bir uygulama olduğunu dile getirmiştik.

Bizleri ciddiye almayan zatı muhteremler, Cumhurbaşkanından gelen bir telefonla apar topar tasarıyı önce bir yıl ertelediklerini, ardından da tümüyle rafa kaldırıldığını açıkladılar.

Nasıl bir anlayış ve ferasetsizliktir ki bazı Ak Partilileri kaplamış ve zihinlerini perdelemiş anlayabilmiş değiliz. Bir adım atıyorsunuz ve attığınız bu adımın halkta oluşturacağı tepki ve nefreti hesap edemiyorsunuz.

Bu kadar mı halktan ve vicdandan koptunuz. İlla her defasında Cumhurbaşkanı mı düzeltecek hatalarınızı.Nereye koşuyor ve ne yapmak istiyorsunuz. Sahi siz gerçekten Erdoğan’ın mı adamısınız yoksa Erdoğan’ı bitirmek isteyen çevrelere siyasi malzeme veren kriptolar mısınız?

Erdoğan bile sizlerin hatalarını örtmekten bıktı, tükendi. Sahi sizler bu kararları çilingir sofrasında mı alıyorsunuz? Zira hiç biri temiz akıl ürünü değil, siyasi değil, vicdani hiç değil.