EYVALLAHIMIZ YOK!...

EYVALLAHIMIZ YOK!...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye dönüşünün 3. yıl dönümünde sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Paylaşımında, ''Allah'a can, milletimize hizmet borcumuzdan başka kimseye eyvallahımız yoktur, olmayacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu yoldan dönmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ı dünya lideri hatta son günlerde tüm dünyaya gönderdiği tıbbi malzemelerle dünyanın umudu yapan işte bu ruh.

Yarını düşünmeyen, yarının kendisine biçtiği rolü ve tuzakları hesaba katmadan doğru bildiğini, hak bildiğini yapma cesareti O’nu lider yapıyor.

Millete hizmet ve bunun getireceği manevi mutluluk O’nu hayatta ve zinde tutuyor.

Onun için tüm İslam coğrafyaları Tayyip Erdoğan gibi bir liderleri kendi ülkelerinde de görmek istiyorlar. Hatta “bizim ülkeye gelip aday olsa devlet başkanı olur” diyerek hayallerini dile getiriyorlar.

Erdoğan gibi bir lider bu ülkeye kolay kolay gelmez. Hele hele bugünlerin;  çakma, kâğıttan ve iradesiz liderlerini görünce bu farkı daha iyi anlayabiliyoruz.

Erdoğan olmasaydı ülke önce gezi olaylarında sonra da 15 Temmuz’da Soroz uzantılarının boyunduruğuna girmiş ve bugün dünyaya umut ve ışık olan bir Türkiye yerine müstemleke bir ülke olmuştu.

Siz hep var olun ve hep sağ olun.. Siz olun ki meydan kifayetsizlere ve dirayetsizlere kalmasın. Hani “kimseye eyvallahımız yok” diyorsunuz ya. Siz olunca bizler de kendimizi daha çok güvende hissediyoruz ve başımız dik olarak “kimseye eyvallahımız yok” diyebiliyoruz. Rabbim sağlık ve güç versin…