EYLÜL AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR!

İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü, Eylül ayı toplantılarının İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda başlayacağını ve hafta boyunca devam edeceğini söyle

EYLÜL AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü, Eylül ayı toplantılarının İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda başlayacağını ve hafta boyunca devam edeceğini söyledi.

İl Genel Meclisi eylül ayı toplantılarında görüşülecek gündem maddeleri şöyle:’’2015 yılı bütçesinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü harcama kalemleri arasında 108.000,00 TL ödeneğin aktarılması ile ilgili konunun görüşülmesi. Arıcak ilçesi, Bozçavuş köyü 5 derslikli ilkokul inşaatı arsasının zemin etüdü yaptırılması işi için etüt proje bilirkişi ekspertiz giderleri harcama kaleminden 15.340,00 TL ödeneğin Arıcak Köylere Hizmet Götürme Birliği hesabına aktarılması ile ilgili konunun görüşülmesi. Elazığ İl Özel İdaresi makine parkında bulunan makine ve ekipmanların verimlilik ölçütlerinin araştırılması ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. Kovancılar ilçesine bağlı Yukarıkanatlı köyü, İsaağamezrası köyü ve Aşağımirahmet köyü Yanlızca mezrasında yapımı tamamlanan deprem konutlarının çevre düzenlemelerinin yapılması ile ilgili olarak hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi. Karakoçan ilçesi Okçular köyünde kanalizasyon şebekesinin bulunmaması nedeniyle insan ve çevre sağlığını tehdit edildiği ile ilgili olarak hazırlanan Çevre ve Sağlık Komisyonu inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. Merkez ilçe İçme köyünde bulunan İçme İlköğretim Okulu’nda bakım ve onarım yapılması ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi. Karakoçan ilçesi Yüzev köyünde içme ve kullanma suyunun yetersiz olması ile ilgili olarak Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. Baskil ilçesine bağlı Aliağa mezrası yolunun incelenmesi ile ilgili Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. İlimiz genelinde yapılmakta olan hayvanlarda suni tohumlama konusunun araştırılması ile ilgili olarak Tarım ve Hayvancılık Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. Karakoçan ilçesi Ormancık köyünde mevcut kanalizasyon şebekesinin incelenmesi ile ilgili olarak Arge Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. Sivrice ilçesinde bulunan Hazarbaba Kayak Merkezi’nde 2 km.lik pist düzenlemesi ile 6 km’lik kayak tesisi yolunun incelenmesi ile ilgili olarak Arge Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. Baskil ilçe merkezinde bulunan Hasanbaba Türbesi’nin ilimiz turizmine kazandırılması amacıyla nelerin yapılabileceği ile ilgili olarak Turizm Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. Maden ilçesi Çakıroğlu grup yolunun incelenmesi ile ilgili olarak Altyapı Hizmetleri Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi.”