Erkek giyim mağazası 'Kuta' yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Şehrimize kazandırdığı bu güzel yatırım için mağaza sahibi İsmail Bulut, 'Kuta' giyimin ortamda yeni ve ilerleyen bir trend sağladığı ve kaliteli giyimin öncüsü olduğunu söyledi.

Erkek giyim mağazası 'Kuta' yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Şık detaylar, ustalıkla işlenen tasarımlarla stil sahibi erkeklere bir yaş limiti olmadan öneriler sunan “KUTA” rahatlık ve şıklığın bir arada olduğu zamansız bir stil anlayışı benimsiyor.

Büyük bir sorumlulukla ve büyük bir titizlikle çalıştığını belirten İsmail Bulut,” Gelen müşterilerimize kesinlikle sorduğumuz soru kıyafetini nerede giyileceği. Bu bir seyahat için mi, bir toplantı için mi, özel bir gece için mi yoksa günlük kullanım için mi? Burada aldığımız her cevap bizi en doğru kumaş ve model seçimine götürüyor.

Erkek giyim mağazası 'Kuta' yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Moda kavramı kişiye göre değişkenlik gösterebilir. Sizin tarzınız klasiktir başka bir erkeğinse daha renkli ve aykırı olabilir. Önemli olan kendi stilimizi yaratmak. Tamamen kendilerini özel hissettirmek bu kapıdan içeri girildiğinde en büyük amacımız oldu. Ben bizi tercih eden müşterilerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.