ERDOĞAN MAZLUM İSLAM COĞRAFYASININ GÖZ BEBEĞİ OLDU

ABD'li eski komutan Ralp Peters, Fox News'te yaptığı yorumda, 'Darbe başarılı olsaydı İslamcılar kaybedecek, biz kazanacaktık' demiş

ERDOĞAN MAZLUM İSLAM COĞRAFYASININ GÖZ BEBEĞİ OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD’li eski komutan Ralp Peters, Fox News’te yaptığı yorumda, “Darbe başarılı olsaydı İslamcılar kaybedecek, biz kazanacaktık” demiş.

Komutan Peters bunları söyleye dursun, Bu adi darbe girişimini aziz Millet Tofaş Kornası ile bastırdı.

 

Ayrıca 15 Temmuz gecesi tankların içinden ateş eden o hainlerin rütbelerini söküp, canını ortaya koyup müdahale eden gazilere o rütbelerin takılması gerekir diye düşünüyorum.

Katil ABD nin aktörlüğünü yaptığı darbe girişimi hafızalardan hiç silinmeyecek. Lakin çok sayıda canımızı kayıp ettik.

 

Belki zamanı olmazsa bile MİT ve İçişleri bakanlığının zaafiyeti hep tartışılacak. Ordu içinde ki kahraman askerimiz ile inanan samimi aziz Türk Milletinin çabalarıyla FETÖ eşkıyalarının girişimleri hedeflerine ulaşamadı.

 

Aziz Millet, gözü dönmüş hainlere meydanları, köprüleri, yolları it soylulara dar ederek demokrasiden vazgeçmedi. Tarihi şanla şerefle dolu asil millet, efsane olarak geri döndü.

Hiş kuşkusuz bu darbe girişimi Recep Tayyip Erdoğan’nın şahsına yapıldı. Lakin bu girişimi halk kazandı. Mazlum islam coğrafyası kazandı. Filistin’den Suriye’ye, Bosna’dan Doğu Türkistan’a, Azerbaycan ‘dan Katar’a  kadar bütün bir İslam ümmeti kazandı.

 Mazlum İslam Coğrafyasının göz bebeği olan Recep Tayip Erdoğan bu darbe girişimi ile Ortadoğu da güç kazandı. Eli daha da güçlendi.

Çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. O Hal ilan edildi. Yetkiler Valilere devir edildi. Bundan sonra işi daha sıkkı tutmak adına asker valilerin emrine girdi. Ama, 4 yıldır FETÖ için yapılamayan temizlik operasyonları 4 gün içinde yapılmaya çalışılıyor.

Evet bu kararlılıktan vazgeçmemek gerekir. Polis’te, Milli Eğitim ‘de, Sağlık’ta, Üniversitelerde, Maliye ‘de hainler bir,bir temizlenmeli. Bürokratlar tek, tek incelenip, gereği yapılmalı. Siyasi partiler de kendi yönetimlerini yeniden gözden geçirmelidir. Ahbap çavuş ilişkileri ile siyasi partilerin yönetimine girenler göz ardı edilmemeli.

40 Yıllık sinsi planını uygulamaya koyan Fetullah canisi, bundan sonra da  ikinci, üçüncü oyunlarını kucağına oturduğu ABD ile birlikte yeniden uygulayabilir.

Lakin, FETÖ konusunda biç bir Milletvekili, Bakan Cumhurbaşkanı kadar konuşmadı eleştirmedi. Neden mi?

Korkularından. Hani olurda, AK Parti hükümeti giderse FETÖ mensupları bizleri rahat bırakmaz diye hiç kimse ağzına açmıyordu. Taki Bu darbe girişi oluncaya kadar, Şimdi kimseyi susturamıyoruz. Herkes kan kusuyor ama iş işten geçti.

Önerim şu ki, FETÖ menşeli iş adamları, bu örgütte ait hazine arazileri, okullar mercek altına alınmalıdır.

Evet tehlike geçmiş değil. Nöbetse, nöbet. Herkes elini taşının altına koyacak. Çünkü kazanımlar kolay olmadı. En yakin örneğini 15 Temmuz ‘da yaşadık.

Selam ve Dua ile.