Erdoğan'ın İyi Gün Dostları

Ülkemiz son 20 günden beri ciddi ekonomik krizler yaşıyor. Bu süreçte, Erdoğan'ın politikalarını savunan ve ona güvenen paylaşımları çok az da olsa görüyorduk. Milletvekilliği, belediye başkanlığı gibi vasıfları olanların Erdoğan'ın paylaşımlarını kendilerinin yeniden paylaşması dışında, Ak Partiden nemalanan, iş alan, il genel ve belediye meclis üyesi olan, yönetim kurullarında görev alanların bu zorlu süreçte herhangi bir destek paylaşımı olmadı.

Erdoğan'ın İyi Gün Dostları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Partililik ve dava adamlığında mangalda kül bırakmayan, TOKİ firmalarının yüzde 30 kırımla aldığı işlerden, Genel Merkezi kullanarak yüzde 7 kırımla taşeronluk işi alan kişilerin nutku mu tutuldu bu süreçte?

Ve belki de kendi aralarında “Erdoğan ekonomiyi batıracak” dedikodularını döndüren jöleli, kravatlı, kafelerin şen bülbülleri olan tatlı su Erdoğancıları, tehlike geçtikten sonra mantar gibi çıktılar meydana ki maşallah biri birinden merdane.

Bu süreçte, liderine inanan ve ona güvenen insanların korkusuz paylaşımları ve ısrarla liderlerine sahip çıkmaları karşısında, rantçı ve bu partiden nemalananların seslerinin çıkmaması, olası bir iktidar değişikliğinde bu parlak adamların soluğu nerede alacaklarını da göstermesi açısından önemli ve manidar.

Bu süreçte gördüğümüz o dur ki samimi olanlar ve fakat bu davada hep sona itilenler sınavı  kazandı. Her şart ve zeminde lidere sadakat gösterenleri, tarih gibi sosyal medya paylaşımları da yazdı.

Yazdı ama ne yazık ki yine bu zor günlerde başını bacaklarının arasına gizleyen korkak, yüreksiz, çıkarcı, fırsatçı ve tavacılar yine revaçta olacak, yine onlar bu davanın öncüleri havasını atacaklar.

Ak Parti cenahında bu süreçte, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Malkan’ın dışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan eleştiri ve tepkileri göğüsleyen ve ciddi bir direnç gösteren çok fazla Ak Partili göremedik işin doğrusu. 

Bu isimlerin dışında bir de her zaman bu davanın çilesini çeken, esen tüm sert ve ters rüzgârlara rağmen ilk günkü sadakat ve samimiyetle davasına ve liderine bağlılıktan zerre taviz vermeyen iş insanı ve vefa adamı Vahap Karakaya’yı da unutmamak lazım…