'Erdoğan Çağırırsa Giderim'

Akit TV ekranlarında yayınlanan Kırmızı Masa programına konuk olan uzun süre Saadet Partisi'nde üst düzey yöneticilik yapan Prof. Dr. Mete Gündoğan, ekonomi gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Ekonomide kanama var, durdurmak lazım' diyen Gündoğan, kendisine yöneltilen kritik soruya da cevap verdi.

'Erdoğan Çağırırsa Giderim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteci Muharrem Coşkun'un sorularını cevaplayan Prof. Dr.Gündoğan, 'Cumhurbaşkanı görev verse kabul eder misiniz?' sorusuna net cevap verdi. "Ekonomide kanama var, durdurmak lazım" diyen Prof. Dr. Mete Gündoğan, "Ben sistem mühendisiyim. Bu sistemi dönüştürelim diyen Sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere kim çağırırsa giderim. Ben farklı ülkelerde devlet başkanlarına danışmanlık yapan insanlarla da oturup konuştum. Ben burada kim olursa olsun, şu sistem değişecek, ölçü ve mizan yerli yerine konulacak desin ben her türlü yardımı yapmaya hazırım." ifadelerini kullandı.

Geçmişte Milli Görüş partilerinde siyaset yapan ve uzun süreden beri bu partilerle organik bağını kopartarak bilimsel çalışmalara yoğunlaşan Gündoğan, birçok şirketle birlikle devlet başkanlarına da danışmanlık yapıyor.

Gündoğan’ın bu talebine Cumhurbaşkanı Erdoğan nasıl bakar, kendisi aramasa bile ekonomi kurmayları iletişime geçerek bu zor durumdan çıkmak amacıyla Gündoğan’ın görüşlerine başvurulabilir mi önümüzdeki günlerde bakıp izleyeceğiz. 

Böylesine zor ve kritik bir süreçten geçerken yine böylesine samimi bir yardım teklifine sıcak bakmak ülkemiz adına hayırlı sonuçlar doğurur diye düşünüyoruz.