Erdem'den TSYD'ye kutlama

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin 59. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

Erdem'den TSYD'ye kutlama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivil Toplum Kuruluşlarının son derece önemli olduğunu kaydeden Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem;  Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin de son derece önemli ve etkili bir STK olduğuna dikkat çekerek, 59. kuruluş yıl dönümü heyecanı yaşayan başta Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ İl Temsilcisi Coşkun Kamaç olmak üzere tüm TSYD mensuplarına başarılar diledi.

TSYD’nin yarım asırlık bir çınar olduğuna değinen FHGC Başkanı Semih Erdem; “TSYD; 14 Nisan 1963 tarihinde kuruldu ve kurulduğu günden bugüne kadar son derece etkin ve başarılı çalışmalara imza attı. TSYD’ye emek vererek bu kadar zamandır ayakta kalmasına olanak sağlayan, herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

“YARIM ASIRLIK TSYD, TÜRK SPORUNA CİDDİ KATKILAR SUNDU”
Açıklamasını sürdüren Erdem; “Burada emek verip hayata veda eden isimlere bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olanlara da sağlık, huzur ve başarı diliyorum. Burası adeta spor yazarlarının yetişmesi noktasında da bir okul görevi gördü ve Türk sporuna doğrudan ve dolaylı birçok katkı sundu. Tüm bu samimi ve güzel düşüncelerle Türkiye Spor Yazarları Derneğinin 59. kuruluş yıl dönümünü kutlar, TSYD Elazığ İl Temsilcisi Sayın Coşkun Kamaç nezdinde tüm TSYD mensuplarına başarılarla dolu nice yıllar dilerim” dedi.