En başarılı CHP'li kim?

Anket Meydanı, Temmuz ayına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerine yönelik siyasi gündem araştırma sonuçlarını yayımladı.

En başarılı CHP'li kim?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trend Medya’ya bağlı Anket Meydanı tarafından yapılan son ankette takipçilerine,  'En Başarılı CHP Milletvekili Kim ?’ diye soruldu.

Yapılan ankette, ilimizde yürüttüğü sosyal ve siyasal çalışmalar, mecliste ilimizin sorunlarına yönelik yaptığı konuşmalar ve ulusal kanalların tartışma programlarında ortaya koyduğu performans sebebiyle CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol, en başarılı milletvekili olarak çıktı.

İlimizde her kesimle gerçekleştirdiği sıcak dostluk ve samimiyete dayalı ilişkiler, halkın her sorununa eğilerek çözümü noktasında bakanlıklar nezdinde ortaya koyduğu çalışmalar ile CHP’nin oylarını katbekat artırmayı başaran ve yapılacak seçimlerde partisinin ikinci sıra milletvekilli olacağını şimdiden ilan eden ve  CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na da dikte ettiren Gürsel Erol’un CHP içindeki etkinliği ve tanınırlığı her gün daha da artıyor.

Erol’un hem şehrimizde, hem TBMM’de hem de ulusal kanallardaki söylem, duruş ve çözüm önerileri tüm ülke insanının ve özellikle CHP tabanının da dikkatini, çekti ve en başarılı CHP milletvekili olarak anketten çıktı.

Temmuz-1 Ağustos 2021 tarihleri arasında her site takipçisinin ayda bir oy kullanabileceği yöntemle yapılan oylamada en başarılı 134 milletvekilinin ilk beş milletvekili dağılımı şu şekilde gerçekleşti: 
1. Gürsel Erol
2. Faik Öztrak
3. Deniz Yavuzyılmaz
4. Özgür Özel
5. Rafet Zeybek
Anket Meydanı sitesinden oy kullanan katılımcılar; Temmuz ayı değerlendirmelerinde, bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve halkla iletişimine göre “En Başarılı CHP Milletvekili Kim ?” sorusuna oy kullandılar.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un bu başarısını Hakimiyet Gazetesi olarak bizler de tebrik ediyor, bu sonucun hem şehrimiz hem de ülkemiz de  başarılı hizmetlere dönüşmesini diliyoruz.