EMEKLİLER DENİZBANK'TAN 300 TL PROMOSYON ALACAK!

Sosyal Güvenlik Kurumu, 3 yıl süre ile aralıksız maaşlarını Denizbank'tan almayı taahhüt eden emekli ve hak sahiplerinin bir defaya mahsus olarak Denizbank'tan 300 TL alacağı

EMEKLİLER DENİZBANK'TAN 300 TL PROMOSYON ALACAK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal Güvenlik Kurumu, 3 yıl süre ile aralıksız maaşlarını Denizbank'tan almayı taahhüt eden emekli ve hak sahiplerinin bir defaya mahsus olarak Denizbank'tan 300 TL alacağı açıklamasında bulundu.

SGK tarafından yapılan açıklama da "Kurumumuzca emekli, dul ve yetimlere ilk bağlanan gelir/aylıklar ile emekli ikramiyelerinin Denizbank A.Ş. şubelerinden ödenmesi ve gelir/aylıklarını Bankadan almaya devam edecek emekli ve hak sahiplerine Promosyon ödenmesi hususunda Denizbank ile 30 Haziran 2015 tarihinde Protokol imzalanmıştır. “diye ifade edildi.

EMEKLİLER PROMOSYONLARIN GENİŞLETİLMESİNİ İSTİYOR

Promosyonların her yıl düzenli olarak bütün bankalar tarafından uygulanması gerektiğini ifade eden Elazığlı Vatandaşlar; ’Emekliler ülkemiz de yoksulluk sınırının altında maaş alıyor. Promosyonlar  bütün ülkeler de var ama   Türkiye’de yeni yeni uygulanmaya başlandı. Bankaların özellikle emeklilere yılda bir defa böyle uygulamalar yapması gerekiyor. Yapılan bu uygulamayı olumlu buluyoruz. İnşdigerah diğer bankalar da böyle bir çalışma içerisinde bulunur ve emekliler az da olsa rahat eder. ’diye konuştu.