ELSAD'dan birlik mesajı

ELSAD her yapılan olağan istişare toplantılarına bir yenisini ekleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ELSAD'dan birlik mesajı

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) üyeleri Av. Murat Erdoğan başkanlığında bir araya gelerek  istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Erdoğan, istişare toplantısı nedeniyle yaptığı basın açıklamasında “ Malumunuz cumhurbaşkanımız bir açıklama yaptı. Zalim İsrail Gazze’den sonra Lübnan’a yöneldi. Bunların Arzı Mevud savsatalarının içinde Türkiye’de var. Cumhurbaşkanımız bu tehlikenin üzerimize geldiği mesajını verdi. Bizlerde Elazığ halkı ve Türk milleti olarak bu mesajı aldık. Bu tehdit ve fitneye karşı herhangi bir savaş durumunda millet olarak bir aradayız.  Alevisi, Sünnisi, kürdü, zazası kardeş olarak bir aradayız. Birliğimiz daimdir. Dolayısıyla bu birlik mesajını biz ELSAD olarak veriyoruz. Türk milletinin her ferdinin üzerine ne düşüyorsa bizde ELSAD üyeleri olarak yapacağız” dedi.

SİVRİCE KADIN KAPALI CEZAEVİ ZİYARETİ 

Erdoğan “ELSAD Gençlik komisyonu görevine hızlı başladı.  Onların çalışmaları doğrultusunda Sivrice Kadın Kapalı Cezaevine gittik. Orada başarılı bir müdür arkadaşımız var. Orada kadın mahkumlarımızı ziyaret ettik. Kadın kollarımız da daha sonra ziyaret etti. Hem eğitim çalışmaları hem de orada bulunan kadınların ihtiyaçlarının karşılanması ve çocuklarının eğitiminde rol alacağız” diye konuştu.

ELSAD'dan birlik mesajı

Başkan Murat Erdoğan ilerleyen dönemde ELSAD bünyesinde bir arama kurtarma ekibi kurmak istediklerini genç ELSAD üyelerinin bu konuda gerekli eğitim ve sertifika almaya başladıklarını ifade etti.