ELMÜTDER'in Yeni Başkanı Miraç Ayaz'dan Açıklama

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin (ELMÜTDER) genel kurulunda Başkanlığa Miraç Ayaz seçilmişti.

ELMÜTDER'in Yeni Başkanı Miraç Ayaz'dan Açıklama

ELMÜTDER’in yeni Başkanı Ayaz, göreve başlamasının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Ayaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Müteahhit, taahhüt eden, belirli bir işi tasvir edilmiş şartlar dahilinde tamamlamaya söz veren ve bu sözünü yerine getirmek için maddi ve manevi tüm kaynakları ile görev yapan, yüklenici olan kişidir.
Verdiği sözüne sadık, taahhüt ettiği vaadine bağlı çalışan, topluma ve devlete halis gayretle hizmet eden tüm meslektaşlarıma saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Ülkemiz ve ilimiz ekonomisinin lokomotifi olan, doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 300 sektöre istihdam kaynağı sağlayan inşaat müteahhitliği sektörü, ilimizde yakın bir döneme kadar herhangi bir özgün yapı ile temsil edilmiyordu.
Saygıdeğer Başkanım Sn. Osman AVCIL ve birbirinden kıymetli kurucu yönetim kurulu üyelerimizin girişimleri ile Elmütder 2014 tarihinde kurularak faaliyetine başladı.
Bu tarih itibarı ile ilimizde faaliyet gösteren inşaat müteahhitlerimizin kurumsal temsili noktasında ilk adım atılmış oldu.
 Geçen zaman içerisinde Osman AVCIL Başkanım ve fedakarca görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerim, sektörün ve meslektaşlarımın karşılaştığı her türlü sorun ve oluşan her türlü talebe karşı kayıtsız kalmadılar. Zeminin müsaade ettiği ve elden gelen ölçüde çözüm ürettiler, köprü oldular. Başta Değerli Başkanım olmak üzere emek veren her bir yönetim kurulu üyeme hasseten teşekkürlerimi arz ediyorum.
Yönetim kurulu başkanımız Osman Avcıl  ve yönetim kurulumuzun takdirleri ile derneğimize taze bir kan takviyesinin faydalı olacağı, faaliyetlerimize enerji katacağı mütalaa edilmiştir.
Bugüne kadar vermiş oldukları emeklerini daha da kıymetli hale getiren bu kararlarını bizlerde saygıyla karşılıyoruz.
Kıymetli Başkanım ve saygıdeğer meslektaşlarımızın da tavsiyeleri üzerine oluşturduğumuz yönetim ekibimiz ile Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneğinin bayrağını bir adım daha ileriye taşımak için görevi devir aldık.
 İnşallah bu vesile ile şehrimiz de meslektaşlarımız, vatandaşlar ve kurumlar arasında köprü vazifesini göreceğiz.
 
Biz Elmütder olarak her üyemiz  birer sermaye derleriz, İnşallah bu birliktelikten doğacak güç ile sadace şehrimizde değil bölgeye  açılan bir dernek olmak istiyoruz, katma değeri yüksek işlerle de, şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunacağız. Yenidünya ticaret düzenine biz herkesten önce ayak uyduracağız.
 
Önümüzdeki günlerde çalışma gruplarımızı ve yeni yönetim kadromuzu siz değerli kamuoyuna duyuracağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri müvvaffak eylesin. Vesselam.”