Elaziz Belediyespor'un tercihi Antalya!

Kırmızı – Lacivertli ekibimizde ara dönem kamp çalışmalarının programı açıklandı

Elaziz Belediyespor'un tercihi Antalya!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarının son hafta maçında Karşıyaka’ya konuk olacak olan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, 2. yarı hazırlıklarına ilimizde başlayacak. Elaziz Belediyespor’da ara dönem kamp hazırlıkları netlik kazandı. Karşıyaka maçı sonrası 6 günlük izin yapacak olan Elaziz Belediyespor, 20 Aralık Perşembe günü ilimizde toplanacak ve 31 Aralık’a kadar çalışmalarına ilimizde devam edecek. İki gün izin yapacak olan Kırmızı – Lacivertliler, İkinci etap çalışmalarına ise Antalya’da start verecek. Elaziz Belediyespor’da 2. yarı hazırlıkları 21 Ocak’ta yapılacak olan son antrenmanla tamamlanacak. Kampın ardından TFF 3. Lig 2. Grup’un 18. Haftası’nda Kemerspor 2003’le karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, bu müsabakanın ardından ilimize dönecek.

PFDK’YA SEVK EDİLDİK

TFF 3.Lig 2.Grup’un 16. Haftası’nda ilimizde oynanan Elaziz Belediyespor- Van BBSK maçında Elaziz Belediyespor takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Hukuk Müşavirliği'nce 11 Aralık 2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk kararı şöyle: “ELAZİZ BELEDİYESPOR Kulübü'nün 09.12.2018 tarihinde oynanan ELAZİZ BELEDİYESPOR-VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki "6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine” karar verilmiştir.

KARŞIYAKA MESAİSİ DEVAM EDİYOR

TFF 3.Lig 2.Grup’ta ilk yarının son maçında Cumartesi günü deplasmanda Karşıkaya ile karşılaşacak olan Elaziz Belediyespor, dün yaptığı tek çalışma ile zorlu maçın hazırlıklarının Elazığ etabını tamamladı. Saat 11.00’de Elaziz Belediyespor Tesisleri’nde Teknik Direktör Alaattin Tutaş gözetiminde yapılan günün tek çalışmasında Kırmızı-Lacivertliler, teknik-taktik ağırlıklı bir antrenmana tabi tutuldular. Antrenmana sakatlıkları bulunan Mustafa Soytaş ile Yunus Can Bozkır katılmadı.