ELAZİZ BELEDİYESPOR TRANSFERDE HAREKETE GEÇTİ

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya da yeni Teknik Direktörü Fikret Yiğit nezaretinde sürdüren Elaziz Belediyespor'da, Salı günü başlayan Ara Transfer Hareketlili

ELAZİZ BELEDİYESPOR TRANSFERDE HAREKETE GEÇTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya da yeni Teknik Direktörü Fikret Yiğit nezaretinde sürdüren Elaziz Belediyespor’da, Salı günü başlayan Ara Transfer Hareketliliği de devam ediyor. İlk Transferini Kırgız Milli Takım oyuncusu Davron Askarov’u Lacivert-Siyahlı renklere bağlayan temsilcimiz Elaziz Belediyespor, son olarak Kuşadasıspor’dan savunma oyuncusu Melihcan Yağcı ve 3.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’dan Emrah Ergül’ü transfer etti.

Davron Askarov Kimdir ?

1988 yılında Kırgizistan'ın Osh kentinde doğan Askarov, 2008-2010 yılları arasında Fransa'nın Toulouse takımının B takımında oynadı. Daha sonra ülkesine dönen Askarov son 5 sezon boyunca Kırgizistan'nın Dordoi FC takımında forma giydi. 2006 yılından beri Kırgız milli takımında forma giyen Davron Askorov evli ve bir çocuk babası. Davron Askorov savunma bölgesinde görev yapıyor.

Melihcan Yağcı Kimdir ?

1996 doğumlu genç oyuncu Melihcan Yıldız, Futbola 2008 yılında Akyazı Gücü takımında başladı. Futbol alt yapısını Bucaspor ve Altınordu takımlarında geçiren Yağcı, 2013/2014 Futbol sezonunda Altınordu ile profesyonelliğe geçiş yaptı. 2014/2015 Futbol sezonunda Bursa Nilüferspor’a kiralanan genç oyuncu bu sezon ligin ilk devresini BAL Ligi 10.Grup ekiplerinden Kuşadasıspor’da geçirdi.  Stoper mevkisinde görev yapan genç oyuncu ilk yarıda Kuşadasıspor’da 8 resmi maçta görev yaptı. U17 Milli takımlarında da görev yapan Melihcan Yağcı, sezon sonuna kadar Elaziz Belediyespor’da görev yapacak.

Emrah Ergür Kimdir ?

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Emrah Ergür, sezonun ilk devresini Zonguldak Kömürspor’da geçirdi. Bir çok takımdan teklif almasına rağmen Mavi-Siyahlı temsilcimiz Elaziz Belediyespor’u seçen 29 yaşında ki orta saha oyuncusu 10 numara bölgesinde görev yapıyor. Futbola 1999 yılında Karadeniz Ereğli Belediyespor’da başlayan Ergür, kariyerinde ; Ankara Demirspor, Bözüyükspor, Ispartaspor, Gümüşhanespor, Kilimli Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor formaları giydi.