Elaziz Belediyespor'da imza şov

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3

Elaziz Belediyespor'da imza şov
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yeni sezonda mücadele edecek olan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da anlaşmaya varılan teknik heyet ve futbolcularla sözleşme imzalandı.
Elaziz Belediyespor Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elaziz Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak ile yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve basın mensupları katıldılar.

“DAHA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIP HEDEFE VARACAĞIZ”
İmza töreninde bir konuşma yapan Elaziz Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bu sezon iç transferde 8 arkadaşımızla devam kararı aldık. 9 yeni arkadaşımızla anlaşmaya vardık. Bugün de bir imza töreni düzenliyoruz. Sağolsun belediye başkanımız bizi yalnız bırakmadı. Dış transferde eksiklerimiz henüz var. Onları da teknik heyetimizin raporuna göre gidereceğiz. Geçen sezon 3. Lig’de mücadele ettik. İyi de bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. İnşdigerah bu sezon biraz daha temkinli davranarak, daha iyi bir başlangıç yapıp hedefe varacağız. Tekrar başkanımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da vereceği destekten ötürü Allah razı olsun diyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUKTUR”
Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Grubumuz belli oldu ama henüz fikstürümüz çekilmedi. Çarşamba günü fikstürümüz çekilecek ve ilk maçımız belli olacak. Elaziz Belediyespor’u 2014’te biz sıfırdan kurduk. Amatörle başladık. BAL’a çıktık, daha sonra 3. Lig’e yükseldik. Geçen sezon hedefimiz 2. Lig’di ama olmadı. 90 artılarda play-off şansımızı kaybettik. Bu yıl da hedefimiz şampiyonluktur. Play-offa kalarak değil, direkt şampiyonluktur. Geçen seneden kalan futbolcularımız bilirler. Öyle maçları kaybettik ki, saçımızı başımızı yolsak yeridir. O maçları kaybederken de futbolcu arkadaşlar veya teknik heyet nasıl olsa önümüzde maçlarımız var, bu uzun süreçte açığı kapatırız diye düşünmüşlerdi. Ancak bu böyle olmuyor. Biraz önce sayın başkanımızla da görüştüm. Bu yıl biz ilk yarıda kendi varlığımızı htireceğiz. İşimizi ikinci döneme bırakmayacağız” şeklinde konuştu.
Futbolcular ve teknik heyetten ricada bulunan Başkan Yanılmaz, “her maçı final gibi oynamamız lazım. İlk maçtan başlamamız lazım. Zaten bir müddet sonra çıkacak takımın rengi belli olur. Siz her maça çıktığınızda 1-0 önde başlarsınız” dedi.
Elaziz Belediyespor’un yakından takip edilen bir takım olduğuna dikkat çeken Yanılmaz, “Elazığ bir spor kentidir. Elazığ’da her genç sporla bağlantılıdır. Elazığ Belediyesi olarak sporun her alanına destek veriyoruz. Elazığspor ve Elaziz Belediyespor ile 2 şampiyonluğu tatmak istiyoruz. 3 yıldır bu kulübün başkanlığını yürüten Ahmet Toprak beye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Teknik Sorumlu Hacı Arif Turgut ve Yardımcı Antrenör Ümit Hatipoğlu ile sözleşme imzalandıktan sonra Kırmızı – Lacivertli ekip dış transferde anlaşmaya vardığı; Kaleci Engin Olgun, Stoper İsmail Türkaslan, sağ bek Doğancan Akkaya, ön libero Çağlayan Alpsatan, sağ kanat Furkan Dumlu, forvet Muhammed Ali Aydın, kaleci İbrahim Erbaş, ön libero Senad Sancak ve forvet Volkan Serim’le mukavele imzaladı.
Elaziz Belediyespor ayrıca iç transferde; Emrah Yollu, Okan Sarı, Ekrem Aydemir, Nihat Apaydın, Volkan Çekiç, Onur Anıl, Furkan Camcı ve Adnan Kızılgöz ile sözleşme yeniledi.