Elaziz Belediyespor 0-2 Pazarspor

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, ara dönem hazırlıkları kapsamında TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Pazarspor ile karşılaştı

Elaziz Belediyespor 0-2 Pazarspor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Ara dönem hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, ilk hazırlık maçında TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Pazarspor ile karşı karşıya geldi. Dün saat 15.00’te Kervansaray Hotel Sahası’nda oynanan maça temsilcimiz; Engin, Volkan Çekiç, Furkan, İsmail, Abdullah, Nihat, Doğancan, Çağlayan, Emre, Ekrem ve Okan Sarı onbiriyle çıktı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdi.

Temsilcimiz maçın ikinci yarısında ise; Ogün, Abdulsamed, İsmail, Onur Alsu, Kadir Taşoğlu, Oğuzhan Baykal, Muhammed, Muhammet Ali, Batuhan ve Volkan Serim onbiriyle sahada yer aldı.

Maçın ikinci yarına etkili başlayan Karadeniz takımı 73. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Bu golün 5 dakika sonrasında Pazarspor penaltıdan bir gol daha buldu ve farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Pazarspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz Antalya kampındaki 2. hazırlık maçında 31 Aralık Pazar günü aynı grupta yer aldığı Kocaelispor’la karşılaşacak.