Elazığspor'da 50. Yıl coşkusu!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 50

Elazığspor'da 50. Yıl coşkusu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 50. yılını Kültür Park’ta düzenlenen etkinliklerle kutladı

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 1. Lig’de yeni sezon öncesi hazırlıklarına ilimizde devam eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, düzenlenen etkinliklerle 50. yılını kutluyor.
Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın Baskil’de yaşanan tren faciası nedeniyle yer alamadıkları şenliklere, Ak Parti Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Şehit Polis Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Elazığspor Başkanı Sedat Karataş ile yönetim kurulu üyeleri, geçmişte Elazığspor’da forma giyen efsaneler, Elazığspor’un mevcut teknik heyet ile futbolcuları ve bordo-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar katıldılar.
Elazığ Kültür Park’ta düzenlenen tören mahdigeri müzik gösterileri ile başlarken Elazığlı sanatçı Emrah Güllü şarkılarıyla izleyicileri coşturdu.
Daha sonra Elazığspor’un 50 yıllık mazisini özetleyen sinevizyon gösterisi yayınlandı.
Sinevizyon gösterisinin ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, “Bugün Elazığspor’un sıkıntılarından bahsetmeyeceğiz. 50. Yılımızda kaliteli transferler yaptığımızı düşünüyorum. Takımımıza yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum. Eski futbolcularımıza da başarılar diliyorum. Tarihimiz adına Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum. Yeni valimize teşekkür ediyorum. Son 10 gündür 2017-2018 sezonunun planlanması için sayın vekillerimizle, valimizle, belediye başkanımızla birlikte mücadele ediyoruz. Elazığspor’un emektarları aramızda onlara da teşekkür ediyorum. 50. Yıl etkinliğine katılan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ak Parti Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar ise, “Elazığspor’un 50. Yılını daha nice başarılarla dolu sayfaların ortaya çıkması için şimdiden tebrik ediyorum. Bu başarının arkasında tüm Elazığlılar’ın duracağını şimdiden hissediyorum. Eski futbolcularımız var burada. Gurur kaynağımız Mehmet Ekşi beyi burada gördüm. Pala Ahmet ağabeyi, Ömer Tokgöz ağabeyi gördüm, Münir Yılmaz ağabeyi gördüm. Bunlar bizim idollerimizdi. Vaktiyle bu stat yokken, Ahmet Aytat meydanının orda stadımız vardı. Biz o zaman ilkokul öğrencileriydi. Bu ağabeylerimizi izlediğimizde bizim bilet alacak paramız yoktu. Büyük abilere derdik bizi de içeri geçir. Bizim için idollerdi. Bu ağabeylerimizle aynı heyecanı taşımak benim için gurur verici dedi. Elazığspor yaşayacaktır. Yaşatacağız inşdigerah. Bunu el birliğiyle yapacağız” ifadelerini kullandı.
Daha sonra sahneye Elazığspor’da geçmiş dönemlerde forma giyen efsane oyuncular sahneye davet edildiler ve izleyicilerde büyük alkış aldılar.
2017 – 2018 Sezonu’nda görev yapacak olan Elazığspor Teknik Heyeti ve futbolcuları tek tek sahneye çağrılarak taraftarlara tanıtıldı.
Teknik heyet adına bir konuşma yapan Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, futbolculuğu döneminde şampiyonluk yaşadığı Elazığspor’da hocalık döneminde de şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.
Etkinlikler havai fişek gösterileri ve Fatih Çakar’ın yeni albümdeki eserleri ile son buldu.