Elazığspor'un Transfer Hareketliliği Devam Ediyor

Çimentaş Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, dış transfer çalışmaları kapsamında 4 oyuncuyla prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Elazığspor'un Transfer Hareketliliği Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uygur, transfer tahtası ve dış transfer çalışmaları kapsamında, orta saha, stoper, sağ kenar ve kaleci olmak üzere 4 oyuncuya teklif yaptıklarını ve prensipte anlaşmaya vardıklarını aktararak kulüplerinden gelecek cevabı beklediklerini söyledi.

4 OYUNCU PRENSİPTE TAMAM

Uygur; “Şu ana kadar 3 oyuncuyu kadromuza kattık. 4 Futbolcuya teklifimizi yaptık. Onlardan cevap bekliyoruz. Şu an isimlerini açıklamak doğru olmaz. Kulüplerden gelecek cevaba göre kamuoyuna duyuracağız. Orta saha, stoper, sağ kenar ve kaleci olmak üzere 4 oyuncuya teklifimizi yaptık. Forvet transferi için bu bölgelere transferlerimizi gerçekleştirdikten sonra bir oyuncu daha bakacağız. Muhammed’i zaten aldık, forvet bölgesi için, bir tane daha almak için bakacağız.” dedi. Transfer tahtası için görüşmelerimiz devam ediyor. Tahta konusunda herhangi bir sıkıntı yok.” Diyen Hasan Uygur; “Gerekirse tüm parayı ödeyip açacağız. Transfer tahtasında herhangi bir sorunumuz yok" dedi.

VEYSEL SAPAN İSTEDİK OLMADI

Uygur; “Veysel Sapan transferi olmadı. Teknik Direktörleri Sayın Ersun Yanal izin vermediği için Veysel Sapan kulübünde kalacak. Kaleci konusunda prensipte anlaştığımız oyuncu var. Haber bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.