Elazığspor'un Şampiyonluk Kutlaması Ne Zaman?

Elazığspor'un şampiyonluk kutlaması için heyecanlı bekleyiş sürüyor.  Elazığspor'un Kupa Töreni ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek?

Elazığspor'un Şampiyonluk Kutlaması Ne Zaman?

TFF 3.Lig 2.Grup Play-Off Finalinde şampiyon olarak 2.Lig’e yükselen Temsilcimiz Elazığspor sabah saatlerinde ilimize döndü. Şampiyonluğun ilan edilmesinin ardından taraftarlar tarafından kupa Töreni araştırılmaya başlandı.

TFF 3.Lig 2.Grup Play-Off Finalinde 52 Orduspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek TFF 2.Lig’e yükselen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un şampiyonluk kutlamaları tarihini siz okuyucularımız için araştırdık.

Elazığspor'un Şampiyonluk Kutlaması Ne Zaman?

Spor servisimizin edindiği bilgilere göre dün aktarmalı olarak önce Malatya’ya daha sonra karayoluyla Elazığ’a gelen Temsilcimiz Elazığspor’un şampiyonluk kutlamasının Çarşamba veya Perşembe günü Cumhuriyet Meydanında yapılacağı gelen bilgiler arasında. Gece ilgili son karar, toplanacak olan Bordo-Beyazlı Yönetimin alacağı karardan sonra netlik kazanacak.

GAKKOŞLAR BÜYÜK BİR MUTLULUK YAŞAMIŞTI

TFF 3. Lig Play-Off finalinde Elazığspor ile 52 Orduspor karşı karşıya gelmişti. Rams Park’ta oynanan ve tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu maçı Elazığspor 3-0 kazanmış ve TFF 2. Lig’e yükselmişti. 

Elazığspor’a şampiyonluğu getiren goller 50. dakikada penaltıdan Beykan Şimşek, 90+5. dakikada Çağrı ve 90+8’de Murat Torun’dan gelmişti.

Elazığspor'un Şampiyonluk Kutlaması Ne Zaman?

Kentte takımlarına destek vermek isteyen taraftarlar için ise Elazığ Belediyesi led ekran kurmuş ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan dev ekranda binlerce Elazığlı futbolsever maçı takip etmişti.  Genciyle yaşlısıyla meydanı dolduran Elazığlıların oluşturduğu atmosfer karnaval havası oluşturmuştu. Nefeslerin tutulduğu final maçının son düdüğüyle birlikte binlerce Elazığlı meydan, cadde ve sokaklarla halay çekerek konvoy yaparak kutlamıştı. Şimdi ise Elazığlı vatandaşlar kupa törenini büyük bir heyecanla bekliyor.