Elazığspor, tarihi virajda!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 35. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Kırşehir Belediyespor'la karşı karşıya gelecek

Elazığspor, tarihi virajda!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, kümede kalma savaşı verdiği Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 35. Haftası’nda Kırşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Son 4 haftasına girilen ligde Kastamonuspor’la aradaki 7 puanlık farkı kapatma gayretinde olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, kümede kalma adına Kırşehir deplasmanından mutlak 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Kadrosunda önemli eksikler bulunan Elazığspor’da Yiğitcan Erdoğan, Muhammed İldiz ve Hebat Alan sakatlıkları, Cengizhan Akgün, Selim Enes Özeren ve Görkem Yağcı ise kart cezaları nedeniyle Kırşehir’e götürülmedi.
Elazığspor adına hayati öneme sahip olan maç, Kırşehir ekibi adına play-off sıralaması anlamına geliyor. Bordo-Beyazlı ekibimizin gözü sahada olsa da kulağı Kırklarelispor – Kastamonuspor maçında olacak.
22 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak olan maçı İstanbul Bölgesi’nden Oğuzhan Uğurlu yönetecek.