Elazığspor şeytanın bacağını kıramadı

Sezonun ilk galibiyetine Artvin Hopaspor karşısında yaklaşan Elazığspor, rakibinin 90+7. dakikada attığı golle 1 puana razı oldu

Elazığspor şeytanın bacağını kıramadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 3. Haftası’nda evinde Artvin Hopaspor’la karşılaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, rakibine 90+7. dakikada dur diyemedi ve 1 puana razı oldu. Oyunun büyük bölümünde üstün olan ve rakibine karşı net fırsatlar bulmasına rağmen değerlendiremeyen Bordo-Beyazlı ekip, sezonun ilk galibiyetine çok yaklaşmışken 1 puana razı oldu ve taraftarlarını üzdü. 3 hafta sonunda 1 puanda kalan Elazığspor, 4. hafta maçında deplasmanda Osmaniyespor FK ile karşı karşıya gelecek.

SEYİRCİ SAYISI DÜŞTÜ
Öte yandan Elazığspor Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grubun 3. Haftası’nda 19 Eylül Pazar günü Doğukent Stadyumu'nda oynanan Elazığspor- Artvin Hopaspor maçının biletli seyirci sayısını açıkladı. Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre Elazığspor- Artvin Hopaspor müsabakasını toplam 375 taraftar izledi. Maçta 110 Resmi, Güvenlik Görevlisi ile 40 Özel Güvenlik elemanı da görev yaptı. Ligin ilk haftasında oynanan Bergama Belediyespor maçını 450 biletli seyirci izlemişti.