Elazığspor panele katıldı

Elazığspor panele katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ve futbolcular, Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret ederek panele katıldılar ve öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve Bordo-Beyazlı Futbolcular, Hankendi Çok Programlı ve Elazığ Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen “SBL’de Ayın Konuğu” paneline katıldılar. Panelde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın yanı sıra futbolcular Onur Güney, Mehmet Yiğit, Ahmet Sabri Fener, Mertan Caner Öztürk, Eren Çinkılınç, Tom, Elmar Bjarnason ve İdari Koordinatör Murat Ertürk yer aldı.

Karşılıklı konuşmaların ardından Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve futbolcular öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Bir öğrencinin takım kaptanı Onur Güney’e “Elazığ’ı 3 kelime ile anlatmak isterseniz, neler söylersiniz” sorusu üzerine Onur Güney “İsra, Göktürk ve Elazığspor” cevabını verdi. Panelin son bölümünde ise üzerinde Elazığspor ambleminin yer aldığı pasta Teknik Direktör Mehmet Altıparmak tarafından kesilirken, daha sonra programa katılanlara plaket takdimi yapıldı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Okul Müdürü Mehmet Okur’a, İdari Koordinatör Murat Ertürk ise Kimya Öğretmeni Eralp Sarıkamış’a Elazığspor forması hediye etti. Öğrenciler ile tezahüratlar yapan Bordo-Beyazlı futbolcular, bol bol fotoğraf çekinmeyi ihmal etmediler. Panel toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.