Elazığspor, Olağanüstü kongre istiyor!

Elazığspor, Olağanüstü kongre istiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tetiş Yapı Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, kulübün mevcut durumu, geleceği, sakat oyuncuların durumu, maddi kaynak temin ederek ekonomik sıkıntının çözülmesi adına yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Tetiş Yapı Elazığspor’un güçlenmesi ve önündeki engelleri aşması adına Vali, Belediye Başkanı ve Milletvekillerinin katkıları ile güçlü bir yönetim kurma adına Olağanüstü Kongre Kararı almak istediğini vurgulayan Başkan Öztürk; “Yönetimle ilgili Valimiz, Belediye Başkanımız ve milletvekillerimizin de katkılarıyla yönetim seçimini yapmak istiyorum.” dedi. Ligde oynadıkları Kırklarelispor maçındaki hakem hatalarını TFF nezdinde, görüntüleri de ekleyerek girişimde bulunduklarını ifade eden Öztürk; “Biz kimsenin bizim tarafımızı tutmasını istemiyoruz. Oynadığımız karşılaşmalara atanan hakemlerin adil bir şekilde müsabakaları yönetmelerini talep ediyoruz. Kırklarelispor maçında, Vanspor maçlarında Hakem hataları ile puanlar kaybettik. Biz bin bir türlü sıkıntı içinde bu ligde genç bir kadro ile mücadele ederken bu tür hatalar ile puan kayıplarımız canımızı yakıyor.” şeklinde konuştu.

“SAĞLIK EKİBİMİZİ GÜÇLENDİRDİK”

Sakat oyuncuların kısa sürede tedavilerinin yapılabilmesi yeni cihazlar aldıklarını ve sağlık ekibini iyi bir fizyoterapistle güçlendirdiklerini dile getiren Başkan Selçuk Öztürk; “Kadromuzda bulunan oyunculardan sakatlık yaşayan oyuncularımız var. Genç iki oyuncumuzun sakatlıkları birkaç hafta daha sürecek. Tecrübeli oyuncularımızdan Kadir Bekmezci ile Muhammed İldiz’in sakatlıklarında çok iyi gelişme var. Sakat oyuncularımızın tedavilerinde kullanılmak üzere sağlık ekibimizin talebi ile üç adet yeni cihaz aldık. Ayrıca sağlık ekibimizi çok iyi bir fizyoterapist takviyesi ile güçlendirdik. Böylece sakatlıkları olan oyuncularımızın tedavileri daha olumlu ve kısa sürede yapılabilecek. Bilindiği gibi bizim Mali Kongremizi yapmamız gerekiyordu. Bu kongremizi iki kez erteledik. Ancak yine yapımıyoruz. Bunun nedeni tüm dünyanın ve ülkemizin yaşadığı Covid 19 salgını. Bu salgına karşı yapılan mücadele kapsamında bu tür etkinliklerin yapılmasına izin verilmiyor. Bizde bu nedenle Mali Kongremizi ertelemek zorunda kalıyoruz.” dedi.

“ZAMAN NE GÖSTERECEK KESTİREMİYORUM”

Tetiş Yapı Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ligde bu sezon oynadığımız karşılaşmalardan 13 puan topladık. Ancak TFF’nin Ulusal kulüp lisansı alamadığımız için -3 puan cezası aldığımız için şu anda 10 puandayız. Aslında Hakemlerin adil müsabaka yönetmesi durumunda bugün puanımız 14-15 olabilirdi. Bu günkü tabloda bir olumsuzluk görmüyorum. Evet, genç bir takımız ancak bu takımın kadrosunda ki oyuncularımız maç oynadıkça deneyim kazanıyorlar. Sakat oyuncularımızın düzelmesi ile ligin kalan bölümünde bizim ilk yarıyı en iyi yerde bitirmemizi sağlayacak puanları alacağımıza eminim. Şuan da eksi bir puan durumu görünmüyor ama zaman ne gösterecek kestiremiyorum. Bu sezon da eksi puan almamızın nedeni transfer tahtasını açamamamız oldu. Bunun nedeni de ekonomik sıkıntımız. Bu konuda sıkıntımızı aşabilmek adına, Maddi kaynak oluşturma adına girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda Vali ve Belediye Başkanımızın önderliğinde kulübümüze kalıcı gelirler oluşturma adına projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını alacağımıza inanıyorum.”

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM…

“Bugün ben yönetimle ilgili bir çalışma yapılmasını istiyorum. Bu konuda Valimizin, Belediye Başkanımızın ve Milletvekillerimizin katkıları ile yönetim seçimi yapabiliriz. Bunda amaç kulübümüzün sıkıntılarını aşacak güçlü bir yapılanmanın sağlanması. Ben buna varım. Burada bizlerin hepimizin ortak amacı ilimizin en büyük tanıtım ve reklam aracı konumunda bulunan Elazığpor’un daha güçlü bir yapıya kavuşmasını sağlamaktır.”