Elazığspor İç Transferde 4 Oyuncuyla Anlaştı

Elazığspor, iç transferde şimdiye kadar Beykan ve Mikâl'le anlaşma sağlarken, sözleşmeleri devam eden Berşan ve Burhan'ın da devam edecek olmasıyla iç transferde şimdilik 4 oyuncuyla yoluna devam edecek.

Elazığspor İç Transferde 4 Oyuncuyla Anlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hasan Ekici ve Mehmet Eksik için ise bu oyuncuların kararı bekleniyor. Elazığspor’un iç transferde yol haritası değişti.

Şampiyonlukta katkıları olan ve iyi bir sezon geçiren oyuncularla yeniden anlaşma zemini arayan transfer komitesi, bazı oyuncuların ayrılmak istemeleri nedeniyle iç transferde yol haritasını değiştirdi.

İç transferin durumuna göre dış transferi çözmek isteyen Elazığspor transfer komitesi, iç transferde bazı oyuncuların ayrılmak istekleri neticesinde dış transferde de yol haritasını değiştirecek.

İç transferde şimdiye kadar Beykan Şimşek ve Mikail Koçak’la anlaşma sağlayan, bunun yanında sözleşmeleri devam eden Berşan ve Burhan’ın da kalacak olmasıyla iç transferde anlaştığı oyuncu sayısı 4’e çıkan Elazığspor’da ayrıca Hasan Ekici ve Mehmet Eksik’in de kararı bekleniyor.

Sözleşmesi devam eden ancak sözleşmesinde düşük bir rakam olan serbest kalma maddesini kullanıp-kullanmayacağı henüz netleşmeyen Mehmet Eksik’ten kararını bekleyen yönetimin, bu oyuncunun durumuna göre de stoper mevkiine alternatif isim arayışına girecek.