Elazığspor, Hatay'da konaklayacak

Osmaniyespor maçı hazırlıklarının ilimizdeki etabını tamamlayan Elazığspor, öğlen saatlerinde karayolu ile Osmaniyespor maçı için Hatay'a gitti

Elazığspor, Hatay'da konaklayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 1. Grup’un 4. Haftası'nda 25 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Osmaniyespor ile karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, hazırlıklarının ilimizdeki etabını tamamlayarak zorlu maç için Hatay’a gitti. Saat 14.00’da yola çıkan Bordo-Beyazlı kafilede maç eksikliği olan Yiğitcan Erdoğan kadroda yer almazken, hafif sakatlıkları bulunan Salih Polatdemir ile Yusuf Ensar Poyrazlı kafileye dahil edildi. Teknik Direktör Cafer Aydın’ın takdiriyle maç kadrosunda; İbrahim, Ali Can, Murathan, Gökhan, Muhammed Düzgüner, Eray Berk, Hasan, Ahmet Ormanoğlu, Cihan Canpolat, Cihan Aslan, Salih, Muhammed Umut, Ahmet Ertuğrul Öztürk, İzzet, Yusuf Ensar, Fırat, Görkem ve Selim Enes olmak üzere 18 futbolcu yer aldı.
Temsilcimiz, Hatay'ın Erzin İlçesi'nde konaklayacak ve maç günü Osmaniye’ye geçecek. Kafile Cumartesi günü saat 15.30'da 7 Ocak Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın ardından yine karayolu ile ilimize dönecek.

Elazığspor, Hatay'da konaklayacak
Elazığspor, Hatay'da konaklayacak