Elazığspor Golcüsünü Buldu

Tahir Babaoğlu'yla anlaşma sağlayamayan Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi'nin rotası yine Iğdır FK….

Elazığspor Golcüsünü Buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir yandan iç transfer çalışmalarını sürdüren ve bir yandan da teknik heyetin raporu doğrultusunda dış transfere yoğunlaşan Elazığspor’un kadrosuna katmayı düşündüğü forvet oyuncusu belli oldu.

ELAZIĞSPOR, IĞDIR FK’DAN HABER BEKLİYOR

Spor Müdürü Özgür Yıldırım’ın özel haberine göre Tahir Babaoğlu’yla anlaşma sağlayamayan Elazığspor Transfer Komitesi Iğdır FK’nın kanat forveti Enes Soy’a teklif yaptığı öğrenildi. 1 yıl daha Iğdır FK ile sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki santrafor için kulübe teklif yapan Transfer Komitesi Iğdır FK’dan yanıt beklediği bildirildi.

KARİYERİ BOYUNCA 188 MAÇ 77 GOL

Kariyeri boyunca 188 maça çıkan 77 gol ve 19 asistlik performans sergileyen Enes Soy’un herhangi bir pürüz yaşanmaması halinde yeni sezonda Bordo-Beyazlı Formayı giyeceği öğrenildi.

GEÇEN SEZON İSKENDERU’NDA 10, IĞDIR’DA 6 GOL…

2023-2024 Futbol Sezonu’nu Ara Transfer Döneminde İskenderunspor’dan Iğdır FK’ya transfer olan Enes Soy ilk devrede İskenderun Formasıyla 15 maçta 10 gol kaydetti.  TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Iğdır Formasıyla ise oynadığı 24 maçta 6 gol kaydeden Enes toplamda 39 maçta 16 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekmişti.