Elazığspor dünyaları kaçırdı!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF 1

Elazığspor dünyaları kaçırdı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF 1. Lig’in ilk haftasında Altınordu’ya 2-0 mağlup oldu

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 1. Lig’in 1. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor Altınordu ile karşılaştı. Dün saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Abullah Yılmaz’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Soner, Serkan, Mehmet Yiğit, Erman, Onur, Murat, Bjarnason, Tatos, Tom, Berk ve Maranhao onbiriyle çıktı.
Maça etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda daha fazla üstün olmasına karşın beklenen gol, Altınordu’dan geldi. Murat Kayalı’nın kaptırdığı topta Mirkan Aydın meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve takımının soyunma odasına 1-0 üstünlükle girmesini sağladı.
İkinci yarıda gol için yüklenen temsilcimizde, Maranhao kaçırdığı pozisyonlarla saç baş yoldurttu. Beraberlik için rakip kaleye yüklendiği anda temsilcimiz, 84’te Serkan Kurtuluş’un kırmızı kart görmesiyle on kişi kaldı. On kişi kaldıktan sonra oyundan iyice düşen bordo-beyazlılar, aynı dakika içinde Fatih’in golüne engel olamadı ve skor 2-0 oldu. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele İzmir ekibinin 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.
İlk haftayı puansız tamamlayan temsilcimiz, önümüzdeki hafta Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.