Elazığspor'dan nezaket ziyaretleri

Haber: Yusuf Görgülü / Erzurum'da 1

Elazığspor'dan nezaket ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Yusuf Görgülü / Erzurum’da 1.Etap Kampı’na start veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Kulüp Müdürü Akif Kıraç, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Karayolları 12. Bölge Müdürü Enver Şerif Bağ’a nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette M.Akif Kıraç, üzerinde ismi yazılı olan 23 numaralı Elazığspor formasını Vali Seyfettin Azizoğlu’na takdim etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Elazığ’da çok dostları olduğunu ve Elazığ’ın kendisi açısından unutulmaz bir yere sahip olduğunu belirtti. Elazığ-Erzurum kardeşliğinin bölgeye huzur getirdiğini sözlerine ekleyen Azizoğlu, ziyaretlerinden dolayı Kulüp Müdürümüz Mehmet Akif Kıraç’a teşekkür etti. Kulüp Genel Müdürü M. Akif Kıraç ise 5 Ağustos’ta Elazığ’da Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynamayı planladıkları hazırlık maçında Vali Azizoğlu’nu da aralarında görmek istediklerini belirterek, yaşanacak olan birlikteliğin Elazığ-Erzurum kardeşliğini daha da pekiştireceğini ifade etti.

Kulüp Genel Müdürümüz Mehmet Akif Kıraç ve Bordo-Beyazlı Futbolcu Mehmet Yiğit, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Akif Kıraç, Erzurum-Elazığ kardeşliğinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, bu kardeşliğin devam etmesi temennisinde bulundu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2017-2018 sezonunda Elazığspor’umuza başarılar diledi. Açıklamaların ardından Kulüp Müdürü Mehmet Akif Kıraç, üzerinde ismi yazılı olan 23 numaralı Elazığspor formasını Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e takdim etti.
Kulüp Müdürümüz Akif Kıraç, son olarak Erzurum Karayolları 12. Bölge Müdürü Enver Şerif Bağ’ı ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Akif Kıraç 23 numaralı Elazığspor formasını Enver Şerif Bağ’a takdim etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Karayolları 12. Bölge Müdürü Enver Şerif Bağ, kendisinin de Elazığlı olduğunu belirterek Elazığspor’u yakından takip ettiğini söyledi. Elazığspor’un yerinin süper lig olduğunu da sözlerine ekleyen Enver Şerif Bağ, yeni sezonda takımımıza başarılar diledi.