Elazığspor'dan Kaç Oyuncu Ayrıldı

2023 – 2024 sezonunda Elazığspor forması altında mücadele veren oyunculardan 5'i yeni sezon öncesi Bordo Beyazlı kulüpten ayrıldı.

Elazığspor'dan Kaç Oyuncu Ayrıldı

Sezonun tamamlanmasının ardından elde edilen şampiyonluk kutlaması törenlerine katılmadan Elazığspor’dan ayrılan Bahattin Kösenin ardından Bordo Beyazlı takımda yer alan oyunculardan Hüseyin, Yağızcan, Çağrı Yağız Yasak ve son olarak Metin Peker yeni sezonda Elazığspor’da yer almayacaklarını açıkladılar.

Çimentaş Elazığspor’un şampiyon olmasında önemli katkıları olan Bahattin, Çağrı Yağız, Metin Peker ve Yağızcan ile genç oyuncu Hüseyin’in ayrılmasının ardından iç transferde görüşme yapılan oyunculardan ayrılan olup olmayacağı merak edilmeye başlandı.

Öte yandan Elazığspor Transfer Komitesi Üyeleri “Biz bu takımın 2. Ligde de başarılı olması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İç transferde sözleşmesi biten arkadaşlarımıza yeni sezon için tekliflerimizi yaptık. Kendileri bu teklifleri değerlendirdiler. Biz transferde bir planlama yaptık ve buna göre, kulübümüzün de ekonomik yapısını göz önüne alarak yeni sezon için belirlediğimiz rakamları teklif ettik. Sonucunda futbolcuların aldığı karara saygı duyacağız. Kulübümüze verdikleri emekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.