Elazığspor'da tahta resmen açılmadı

Elazığsporlu bazı taraftarlar yönetime sitemde bulunurken, taraftar grupları tahtanın açılmayışını sessizlikle karşıladı

Elazığspor'da tahta resmen açılmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta uzun yıllardır transfer tahtası kapalı olan ve son iki günü oldukça hareketli geçiren TY Elazığspor’da, transfer tahtası açılmadı. Ara transferin son gününde tahtanın açılması için yoğun çaba harcanmasına karşın bir türlü görüşmeler karşılık bulmadı. Elazığspor yönetimi Mehmet Altıparmak, Hüseyin Kalpar ve ekibi, Andreas Tatos ve Prince Segbefia gibi isimlerle görüşme yapıldığını söylese de, sosyal medya taraftarların ulaştığı isimlerden Mehmet Altıparmak, “Beni kimse arayıp sormadı” açıklaması yaptı.

MİLLİYETÇİ ELAZIĞSPORLULAR VE ULTRAS ELAZIĞSPOR SAYFASINDAN
Bir çok taraftar kişisel sosyal medya hesabından Başkan Selçuk Öztürk’e tepki gösterirken, Milliyetçi Elazığsporlular hariç Elazığspor taraftar grupları ise transfer tahtasının açılmamasını sessizlikle karşıladı. Ultras Elazığspor sayfası ise sert bir paylaşımda bulundu ve “Selçuk Öztürk an itibariyle transfer tahtasını açamamıştır. Yaptığı basın açıklamasında tahtayı açamazsam istifa edeceğini sözlü olarak beyan etmiştir.
İstifada bir hizmettir.
İstifaya davet ediyoruz!” ifadelerini paylaştı.

YARIN BASIN TOPLANTISI
Tüm bu gelişmelerin ardından yalnızca Ahmet Burak Solakel’i kadrosuna katan TY Elazığspor’da, başkan Selçuk Öztürk saat 14.00’te basın toplantısı düzenleyecek.