Elazığspor'da kaptanlar netlik kazandı

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1

Elazığspor'da kaptanlar netlik kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1.Lig’de mücadele edecek olan Temsilcimiz Elazığspor’da 2017-2018 Sezonu’nda takım kaptanlığını yapacak isimler netlik kazandı.
Yeni sezon için hazırlıklarını Erzurum Palandöken Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdüren Temsilcimiz Elazığspor’da 2017-2018 sezonunda takım kaptanlığı yapacak isimler belli oldu. Geçtiğimiz sezon tüm olumsuzluklara rağmen kümede kalarak önemli bir başarıya imza atan ve yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayarak, 2017-2018 sezonu öncesinde kadrosunu yaptığı transferlerle güçlendiren Temsilcimiz Elazığspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak takımda kaptanlık yapacak futbolcuları belirledi. Tecrübeli teknik adam spor servisimize yaptığı açıklamada takım kaptanlığını geçtiğimiz sezon olduğu gibi Onur Güney’in üstleneceğini söyledi.
Takımda ikinci kaptanlık görevi ise Murat Kayalı’ya verilirken üçüncü kaptanlık görevini Mehmet Yiğit üstlenecek. Elazığspor’da hem ağabeylikleri, hem de arkadaşlıkları ile takdir kazanan isimler Onur, Murat ve Mehmet Yiğit yeni sezonda kaptanlık pazı bantlarını takacaklar.
Teknik Direktör Altıparmak takım kaptanlarından övgüyle bahsederek, “layıkıyla bu görevi yaptıklarına inanıyorum” dedi.